OANA TAICHIŞ: „Muzica e o șoaptă pentru suflet”. Plus VIDEO

Paula Pintiuța, în vârstă de 11 ani, este din comuna Popești și învață la Liceul Tehnologic nr. 1 Popeşti, fiind în clasa a v-a. Paula este o mică artistă, evoluând până acum la multe concursuri, spectacole și festivalurile de muzică populară.

paula01

PAULA PINTIUTA

Chiar de la grădiniță, Paula avea dezvoltată partea artistică, aceasta cântând din tot sufletul alături de doamna educatoare, însă învățătoarea a îndemnat-o pe acest drum, descoperindu-i talentul.

Paula își dorește să devină o mare cântăreață, iar cu ajutorul părinților, care au găsit o cale de a-i îndeplini visul, se îndreaptă spre reușită. Până acum a participat la mai multe concursuri, spectacole și festivaluri, unde s-a făcut remarcată, precum concursul Friends forever din Rădăuți, unde a obținut locul 1, și concursul Drag mi-e cântecul și jocul din Ocna Mureș, unde a obținut locul 1, dar și manifestări precum Festivalul Pălincii din Oradea și Târgul de Crăciun din Oradea.

Pentru a ajunge cât mai departe, este îndrumată de profesoara Romina Nemeș Silaghi.

Deși această pasiune este costisitoare, părinții o susțin în continuare, fiindcă își doresc ca fiica lor să își urmeze visul, lucru pentru care Paula le este recunoscătoare.

Având o evoluție remarcabilă, cei apropiați o susțin moral și o felicită pentru ceea ce a reușit, lucru care o motivează să muncească tot mai mult.

Pe lângă școală și cântat, Paula învață și tainele pianului, dar spune că își face timp și pentru ea, făcându-i plăcere să meargă în locuri unde se poate relaxa.

Modelul său este Andra, dar Paula spune cu modestie că sunt mulți artiști care îi plac și sunt modele bune de urmat.

Fiind la început, prin aparițiile sale, momentan își face publicitate, urmând ca o dată cu înaintarea în carieră să fie recompensată și financiar. Își dorește să ajungă destul de sus încât să fie mulțumită de ea însăși și de oamenii ce o vor înconjura.

În încheiere, Paula ne-a spus: „Vreau să le mulțumesc părinților, profesoarei Romina Nemeș Silaghi, surorii mele și tuturor celor care mă susțin, pentru efortul care îl fac pentru mine. Muzica este șoapta divină ce ne vindecă sufletul obosit de tăceri.”

Foto: arhiva personală Paula Pintiuța

OANA TAICHIŞ

oana-taichis

OANA TAICHIŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: