EMANUELA BOGDAN & FLAVIA BOGDAN: La 14 ani la X-Factor! Plus VIDEO

Astăzi ne-am hotărât să scriem despre Sorina Rostaş, o tânără de 17 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul de Arte. Sorina este o tânără foarte talentată, cu o voce minunată.

Întrebând-o când şi-a descoperit acest talent, Sorina ne-a spus că doamna educatoare de la grădiniţă i l-a descoperit, la vârsta de 3 ani, iar de atunci ea continuă să cânte.

Sorina ne-a povestit că din clasa I face canto cu doamna profesoară Ionele Pali, iar părinţii ei o susţin în tot ceea ce face şi sunt mereu lângă ea, cu sfaturi.

Ea a fost la multe concursuri naţionale şi internaţionale în Suedia şi Ungaria, dar unul din cele mai importante concursuri a fost  X-Factor. Sorina a luat la majoritatea concursurilor locul I şi II, premii şi „multă experienţă”, spune ea.

La X-Factor a fost când avea 14 ani. Întrebând-o ce a determinat-o să meargă acolo, ea ne-a spus: „Am ajuns la X Factor fiindcă mi-am dorit şi pentru că am vrut să îmi schimb viaţa ca să mă fac auzită.”

Sorina a ajuns la X-Factor până în semifinale, iar concursul a fost pentru ea „o experienţă foarte frumoasă, plină de emoţii, deoarece am muncit foarte mult pentru acest pas, iar în urma muncii mele am obţinut un rezultat frumos”.

„Pentru  mine, muzica este un pansament. Există o rezonanţă puternică pe care o poţi dobândi doar prin muzică.”

Întrebând-o ce simte atunci când cântă, Sorina ne-a răspuns astfel: „Cântând, simt că sunt diferită şi superioară altora, este ceva ce doar eu pot simţi, deoarece fiecare muzician simte diferite lucruri”.

Sfatul Sorinei pentru cei cărora le place muzica este „să cânte şi să studieze, pentru că muzica e frumoasă, grea, dar care îţi aduce un beneficiu mare – bucuria sufletească”.

EMANUELA BOGDAN, FLAVIA BOGDAN

emanuela-bogdan-flavia-bogdan

EMANUELA BOGDAN şi FLAVIA BOGDAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: