DANIEL BENEA & ANDREI PATRONE: LOGO Art premiază

diploma-logo-art-02.jpg

Joi, 10 noiembrie 2016, în cabinetul LOGO Paper  a avut loc premierea câștigătorilor la concursul de artă plastica LOGO Art. Juriul a fost compus din  doamna prof. univ. Ramona Novicov, care este și critic de artă, și  doamnele profesoare de desen Violeta Jăhăleanu și Simona Derecichei.

image001

Am avut onoarea sa vorbim cu doamnele profesoare care au participat la festivitatea de premiere. Întrebată când va avea loc următoarea editie LOGO Art, doamna Derecichei ne-a spus ca dorește ca în fiecare zi de 15 a lunii să fie o expozitie de artă, precizând că fiecare lună vine cu o temă specifică. În luna noiembrie tema este Palatul Vulturul Negru, redat într-un anumit moment al zilei.

Întrebată de ce părere are despre elevii care au participat și dacă s-au ridicat la nivelul așteptat, doamna Violeta Jăhăleanu ne-a răspuns următoarele: „Nu pot să nu-mi exprim bucuria, pe de o parte că în sfarșit ni s-a împlinit un vis al nostru, al profesoarelor de educatie plastică, de a realiza la nivelul școlii un concurs de creație plastică tematic dedicat elevilor de gimnaziu si liceu, prin care să încurajam elevii să participe, să concureze, să aprecieze creațiile marilor artisti și, într-un cuvânt, să iubească frumosul.

Pe de altă parte, câștigătoarea din această lună a fost declarată eleva Maria Bodiu din clasa VIII E, un copil ascultator, modest și cu bun-simț, care s-a lăsat usor modelată, a fost deschisă îndrumărilor pe care i le-am dat de-a lungul timpului, evoluând foarte frumos, iar lucrările ei au fost expuse in multe expoziții ale concursurilor de creație plastică.

Salutăm implicarea în proiect a doamnei prof. dr. Ramona Novicov, critic de artă, și a doamnei Florica Crăciun, reprezentanta firmei Oramil, pentru că a oferit o sponsorizare destul de consistentă, pentru premierea tinerelor talente.

Chiar dacă concursul a început oarecum timid, cei patru concurenți au spart gheața și în sesiunile următoare vom avea mai mulți concurenți dornici să se afirme.”

DANIEL BENEA, ANDREI PATRONE

Save

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: