NICOLAE MUSCĂ: Încă un pas Pro Peța

Andrei Oros, cel mai entuziast apărător al rezervației naturale Peța din cadrul liceului nostru, a avut luni o întrevedere în sala festivă cu alți elevi, pentru a stabili pașii următori al acțiunii Pro Peța.

andrei-oros

ANDREI OROS

Din dorința sa de a extinde proiectul, acesta a emis o circulară, reușind astfel să strângă un număr mare de voluntari. S-a constituit astfel o listă în care voluntarii prezenți și-au transmis datele de contact, urmând astfel să fie chemați la nevoie.

În agenda apropiată a proiectului, grupul Pro Peța urmărește o întrevedere cu principalele personalități incluse în apărarea ecosistemului Peței, o expoziție de fotografie, dar și un mic eveniment politematic preg[tit elevilor liceului nostru.

Am stat de vorba cu Andrei Oros care a prezentat viitorul proiectului: „Cu pași mărunți, sistematic și eficient, vom traversa orice ne întâmpină. Creștem un copil, proiectul nostru, și noi toți, ca părinți, trebuie să facem ce este mai bine pentru el. Sudoare, sânge și suflu pentru o cauză mai mult decât nobilă”.

NICOLAE MUSCĂ

nicolae

NICOLAE MUSCĂ

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: