ALINA ZGHIBOLŢ & ALEXA-MARIA FIŢ: „Din duș la X-Factor”. Plus VIDEO

Ea este Roxana Mureșan, o tânără în vârstă de 18 ani care învață la Colegiul Național Emanuil Gojdu din orașul nostru. Face canto de 11 ani la Grupul Vivere, cu doamna profesoară Valeria Miscuția. Roxana este una dintre concurentele de la X-Factor de anul acesta.

image002

„Pasiunea pentru muzică mi-am descoperit-o de mică. Pot spune acest lucru deoarece cântam toată ziua prin casă la un microfon de jucărie”, spune Roxana

La X-Factor s-a hotărât să se înscrie – după cum a spus și în emisiune – într-o seară, după ce a ieșit din duș: „Știu că sună foarte amuzant și greu de crezut, dar chiar așa a fost. M-am înscris în seara respectivă la preselecții și dimineața următoare am pornit spre Arad”,ne-a mărturisit Roxana.

În drum spre audiții a învățat cea de-a treia piesă, pe care o interpretat-o acolo, „Ce are ea”, din repertoriul Deliei, care este preferata ei, deoarece își face apariția mereu cu ceva nou, ceva ce uimește publicul. „Juraţii de la X Factor sunt artişti profesioniști”, ne spune Roxana.

„Părinții mei m-au sprijinit enorm de mult în toate deciziile mele și prin acest articol vreau să le mulțumesc din tot sufletul meu”, spune Roxana.

Dacă ar câștiga concursul X-Factor, premiul l-ar investi în cariera ei.

Artista noastră ne spune că „Roxana” din spatele scenei este tot cam aceeaşi, mereu deschisă, cu zâmbetul pe buze și prietenoasă.

Planurile ei de viitor sunt destul de interesante; momentan, se pregătește de admiterea pentru Facultatea de Drept din București, dar vrea in continuare să facă și muzică, muzica însemnând pentru ea un moment de relaxare, de exprimare si unul dintre lucrurile fără de care nu ar putea trăi.

Fotografii din arhiva personală Roxana Mureșan

ALINA ZGHIBOLŢ, ALEXA-MARIA FIŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: