RAREŞ ERDELI: League of Legends, nu doar un simplu joc

Atunci când a câștiga devine o rutină, înseamnă că ești cu adevărat un campion. Pentru al doilea an consecutiv, echipa SK Telecom T1 devine campioană a unui joc video.
Jocul se numește League of Legends (LOL), având un turneu numit LCS (Lol Championship Series), unde numeroase echipe formate din câte şase jucători, dintre care cinci joacă, unul reprezentând rezerva (da, au și rezerve), se întrec pentru a caștiga cupa celei mai bune echipe de League of Legends din lume.
Turneul este foarte renumit în lumea gaming-ului, având numeroși spectatori în fiecare an și fiind o întreagă industrie.Din fericire, avem și noi un român, care s a aflat la acest turneu. Numele lui de scena este Odoamne,  numele său real fiind Andrei Pascu.
El face parte din echipa H2K și a ajuns pană în semifinală anul acesta, unde au fost bătuți de Samsung (SSG).
Echipa câștigătoare a acestui an este SK Telecom T1 , o echipă formată exclusiv din coreeni, unde se află cel mai bun jucător de LoL din lume, numele lui de scenă fiind Faker, iar cel adevărat fiind Sanghyeok Lee. E a treia oară când câștigă titlul de campioană, fiind considerată cea mai bună echipă din lume.
Premiul cel mare este reprezentat de un trofeu magnific și o sumă de un milion de dolari pentru întraga echipă.
În concluzie, acest joc nu este doar un simplu joc, ci o întragă industrie, din care tineri cu vârsta de aproximativ 20 de ani ajung să câștige sume imense de bani și de asemenea și faimă în lumea gaming-ului.
Tot ce trebuie să faci ca să ajungi în acest loc e să fii cel mai bun în ceea ce faci, chiar dacă asta înseamnă să te joci doar.
RAREŞ ERDELI
rares-erdeli

RAREŞ ERDELI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: