ALEXANDRA VLAS: Ziua fanilor LEGO! Plus VIDEO

lego

In perioada 23-25 septembrie 2016, orele 10:00 -22:00, la Era Park Oradea au loc zilele fanilor LEGO. Orice doritor sau pasionat de LEGO poate sa admire cele mai originale constructii realizate din milioane de piese LEGO.

Intre orele 17:00-19:00 poti intra in lumea fantastica a celebrelor caramizi si sa te bucuri de magia copilariei la atelierele de creatie LEGO, intrarea fiind gratuita.

Prezenta la fata locului am avut onoarea de a-i lua un scurt interviu domnului coordonator LEGO, pe nume Toni Tocaci. Acesta ne spune ca expozitia a fost organizata de Brickenburg Expo din Cluj. Tot el ne mai spune ca atelierul de creatie a fost ideea LEGO Romania si ca este o alternativa foarte buna pentru orice doritor, dar mai ales pentru copii, care sunt foarte entuziasmati sa isi faca propriile creatii LEGO.

Acesta ne-a marturisit ca si el este un mare fan Lego si ca ii face mare placere sa vada atatea zambete in jurul lui cand oamenii privesc creatiile LEGO.

Expozitia a tinut pana pe data de 25 septembrie, la ora 22:00, si a asteptat pe toti doritorii sub cupola Era Park sa admire minunatele creatii.

ALEXANDRA VLAS

image001

Save

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: