ANDREEA RAITA & LORENA ILEA: „Nu este ceva ce să nu ador la machiaj”

Denisa Soboni, în vârstă de 19 ani, studentă la Facultatea de Ştiinţe SocioUmaneAsistenţă socială, la Oradea, este pasionată de artă şi machiaj încă din copilărie.

New Image

Machiaj: Denisa Soboni

„Sunt pasionată de acest domeniu de când eram mică, îmi place foarte mult sa desenez şi să pictez, cred că de aici vine şi uşurinţa cu care practic această meserie de aproximativ doi ani.”

REPORTERI: Ce te-a determinat să faci asta?

DENISA: Nu am avut în plan să îmi dezvolt pasiunea, dar prietenele şi familia m-au încurajat şi susţinut în aceasta privinţă.

REPORTERI: De unde ai inspiraţia? Care sunt persoanele ce te-au inspirat?

DENISA: Nu pot să spun că mă inspir de undeva anume. De cele mai multe ori fetele vin cu poze cu un machiaj preferat de ele, iar eu îl adaptez în funcţie de forma ochilor şi a trăsăturilor feţei. Cel mai mult îmi place când au încredere în mine şi îmi permit să le fac ce machiaj consider eu că le scoate în evidenţă trăsăturile într-un mod cât mai plăcut. Totuşi, sunt câţiva make-up artişti pe care îi urmăresc pe canalele lor de youtube: Nikkie tutorials, Samer Khouzami, Patrick Starrr.

REPORTERI: Ce adori cel mai mult la machiaj?

DENISA: Tot. Nu este ceva ce să nu ador la machiaj.

REPORTERI: Dacă nu ai fi făcut asta, acum ce ai fi făcut? Care sunt hobby-urile tale?

DENISA: Chiar nu m-am gândit la acest lucru, nu ştiu ce aş fi făcut acum dacă nu aş fi avut această pasiune. Vreau să fiu într-o continuă dezvoltare şi să devin din ce în ce mai bună în domeniul machiajului, dar totodată îmi place să ajut oamenii, să le dăruiesc iubire şi bunătate, tocmai de aceea am ales să fac o facultate în acest domeniu: asistenţă socială.

Nu am neapărat nişte hobby-uri, în marea majoritate a timpului sunt la faculatate, studiez, lucrez, dar îmi place să cânt, să dansez, să pictez, ies cu prietenii.

REPORTERI: Cum ti-ai descrie stilul personal?

DENISA: Eu nu aş putea să îmi descriu stilul, nici nu consider că am un stil anume; cum am mai spus, fiecare persoană este unică aşadar şi machiajul diferă în funcţie de mai multe criterii. Poate că fetele fac diferenţa între un machiaj realizat de mine şi un machiaj realizat de alt artist,dar eu cred că sunt mulţi make-up artişti buni în oraşul nostru şi îi apreciez pe fiecare în parte.

REPORTERI: Ai un motto?

DENISA: „Make-up is a way for a woman to look and feel like herself, only prettier and more confident” – Bobbi Brown

REPORTERI: Ce părere au parinţii tăi? Te susţin?

Denisa: Sunt foarte încântaţi şi mă susţin. Le mulţumesc pe această cale pentru toate sacrificiile şi dăruirea lor.

REPORTER: Care sunt planurile tale în viitor? Vrei să continui ceea ce faci acum?

DENISA: Da, cu siguranţă voi continua, pentru că iubesc să aduc zâmbete şi frumuseţe pe chipurile dragelor mele cliente. De asemenea îmi doresc să particip la cât mai multe cursuri de perfecţionare, pentru a fi cât mai bună în acest domeniu.

au consemnat ANDREEA RAITA, LORENA ILEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: