ANTONIA MAG: Natura la tine acasă. Plus VIDEO

Firma Adenandra Gardening pentru amenajari exterioare este cea mai excelenta idee pentru a avea o gradina de vis sau spatii verzi perfecte. Aceasta ofera multe servicii pentru a te simti aproape de natura in propria gradina.

GARDEN.JPG

Adriana Bonte este inginer horticol, cu o vasta experienta, cu abilitati excelente de comunicare, management si leadership. De asemenea, Adriana detine un fundament academic solid, fiind orientata pe actiune. Isi asuma riscuri, obtinand reusite in operatiunile sale organizationale si este o profesionista remarcabila.

REPORTER: De ce sa alegem Adenandra Gardening?

ING. ADRIANA BONTE: Avand peste 50.000 de ore de experienta in domeniu, 300 de clienti in portofoliu, 25 de angajati si 15 furnizori, Adenandra Gardening, caracterizata prin orientare pe rezultate, fundament teoretic solid, pasiune si o perspectiva pragmatica pentru obiective realizabile, poate constitui cu succes partenerul dumneavoastra de incredere pe termen lung.

De-a lungul timpului, Adenandra Gardening a aspirat spre cele mai inalte standarde in calitatea produselor si serviciilor, monitorizandu-le prin indici de performanta aplicati atat in parteneriatele cu clientii cat si in relatiile cu furnizorii. Organizatia detine doua certificate internationale privind managementul calitatii, respectiv managementul calitatii mediului: ISO 9001: 2008 – sistem de management al calitatii si ISO 14001: 2005 – sistem de management de mediu.

 

REPORTER: Cum s-a infiintat aceasta firma?

ING. ADRIANA BONTE: Compania a fost infiintata in anul 1998 de doi antreprenori: Ioan si Adriana Bonte, ingineri horticoli, doi vizionari cu abilitati speciale – care i-au ajutat sa porneasca si sa dezvolte o afacere prospera:  integritate, credibilitate, responsabilitate, competenta si entuziasm. Adenandra Gardening este o afacere de familie, in care stiinta si arta gradinaritului sunt imbinate cu inovarea si profesionalismul, pentru proiecte sustenabile. In cei 15 ani de activitate, echipa s-a specializat in oferirea de servicii personalizate si calitativ superioare, in domeniile: arhitectura peisagistica, proiectare si intretinere a spatiilor verzi, sisteme de irigatii, stancarii, cascade si iazuri.

 

REPORTER: Unde va putem contacta?

ING. ADRIANA BONTE: Toti doritorii pot vizita firma la adresa: intre Oradea si Sanmartin pe partea dreapta sau m pot contacta prin e-mail: office@adenandra.ro, tel. 0744 696 941, orar de functionare:
luni – sambata: 8:00 – 16:00, duminica: închis.

Adenandra Gardening va asteaptă cu drag, pentru o gradina de vis!

a consemnat ANTONIA MAG

ANTONIA MAG

ANTONIA MAG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: