DENISA MEHESZ & GEORGIANA NEGRU: Andreea, viitoarea Maria Callas

Andreea Cipleu in varsta de 16 ani , eleva a Liceului de Arta, a acceptat sa ne povesteasca putin din viata unui artist incepator, in timp ce era in drum spre un concert la Salaj.
cantareata

Andreea Cipleu

„Pot spune ca aparitia mea in lumea muzicii a inceput inca de cand eram micuta, cantam in biserica. Acum fac canto si pian secundar de aproximativ 6 luni. Familia mereu m-a sustinut in ceea ce fac.
Programul meu este destul de incarcat; fiind la Liceul de Arta, pana la ora 14  am ore normale, apoi urmeaza orele de  specialitate – istoria muzicii, canto etc. Uneori sunt  14 ore plecata.
Am concursuri aproape in fiecare zi. In general,  la concursuri trebuie sa joc teatru pe piesa,  juratii sunt foarte seriosi, sunt oameni in domeniu, doctori in muzica, observa orice greseala. De aceea trebuie sa-ti stapanesti emotiile. Sunt doua tipuri de emotii – distructive si constructive. Pe scena trebuie sa ai mereu emotii constructive, trebuie sa dai tot ce ai mai bun.
La scoala doamana profesoara ne spune mereu: «Daca gresesti, sa gresesti cu tupeu» sau «Esti artist cand ai emotii», fiindca arta este plina de emotii constructive.
Pana acum am participat  la un concurs national unde am luat locul intai si la unul international, unde am luat locul patru. Iar saptamana viitoare, joi, voi mai participa la un concurs international.
Recent am fost invitata sa cant la Viena, la un concert organizat de un cantaret de opera international foarte apreciat.
E o placere pentru mine, nu fac altceva decat sa cunosc o alta lume: lumea muzicii. Am descoperit multe tipuri de persoane, multe povesti de viata si experiente. E placut sa stii ca esti apreciata de ceilalti pentru ceea ce faci.
Daca sunt persoane care doresc sa meargă pe acest drum si daca au, bineinteles, talent, lr sfatuiesc sa lupte cu toata forta ca sa ajunga acolo unde isi propun si sa nu se descurajeze niciodata. In muzica totul e cu rabdare, totul e bazat pe timp.”
au consemnat DENISA MEHESZ şi GEORGIANA NEGRU
GEORGIANA NEGRU si  DENISA MEHESZ

DENISA MEHESZ şi GEORGIANA NEGRU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: