GIULIA TUDUC: logopaper.com has officially an office

Drumul spre succes al elevilor de la secția jurnalism a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu s-a deschis în urmă cu cinci ani. Acest drum poartă numele de logopaper.com, un blog creat împreună cu generația anterioară a acestei secții, care a pus suflet și a oferit timpul liber pentru a dezvolta acest blog.

giulia tuduc

GIULIA TUDUC

Primele materiale au avut rolul de a iniția această pagină, iar pe parcurs majoritatea elevilor au început să își scrie gândurile, opiniile, ba chiar să solicite interviuri unor oameni importanți din incinta liceului sau din afară, care mai apoi au fost postate aici.

De-a lungul timpului, logopaper.com a adus un plus în favoarea școlii, fiind la un moment dat printre primele zece cele mai citite blog-uri din România.

Elevii, alături de direcţiunea şcolii, au hotărât să extindă această arie, creând și un studio în care am avut ocazia să pășesc azi. În urma acestei vizite la noul laborator, am rămas surprinsă de ideile amplasate în acea cameră și regret că voi părăsi școala în mai puțin de două luni, deoarece părăsesc totodată ocazia de a mai putea lucra în acest studio. Sunt însă fericită că voi avea oportunitatea de a lucra la un interviu în noul „office” mâine, alături de o mare și importantă personalitate din rândul elevilor, și anume președintele Consiliului Naţional al Elevilor, Horia Onița.

Așadar, rămâneți în strânsă legătură cu  logopaper.com în următoarele zile, iar voi, elevii claselor mai mici, care veți avea în continuare ocazia de a scrie pe blog și de a folosi studioul…

… NU EZITAȚI! LOGOPAPER ÎȚI DĂ IDEI PENTRU O VIITOARE CARIERĂ!

GIULIA TUDUC

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: