VANESA DIBARŢ & SALOMEEA GURĂU: Un altfel de X B

„Săptămâna altfel” se apropie cu pași repezi. Iată activitățile în care vor fi implicați elevii clasei a X-a B a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea.

Luni vor participa la manifestări legate de tema anti-drog, alături de un psiholog, Sorin Nică, profesor universitar. Domnia sa a onorat o invitație venită din partea colectivului clasei. Cititorii LOGO PAPER au avut ocazia să ii citească mai multe contribuții apărute pe platforma noastră, pe teme de psihologie a tatuajului, vrăjitoriei și sportului.

Marți vor participa alături de d-na Sandor Lilla, profesoară de educație antreprenorială, la o intâlnire cu mai mulți antreprenori.

Miercuri vor face o vizită la Poliția Municipiului Oradea. Această instituție organizează câteva zile ale porților deschise, în cadrul „Săptămânii altfel”, prin care elevii școlii din municipiu pot cunoaște din interior activitățile ei specifice.

ADELINA şi OANA

Adelina Crișan și Oana Taichiș, Foto: Vanesa Dibarţ

Joi se vor menține în formă prin multe activități sportive, alături de d-na profesoară Ladanyi Andrea. De altfel, clasa X-B se mândrește cu câteva sportive foarte dedicate: Adelina Crișan și Oana Taichiș, care au participat la numeroase întreceri cu echipa de handbal și fotbal.

Vinerea este dedicată activității spirituale, fiind programată o deplasare la un locaș de cult.

Programul a fost întocmit de clasă, împreună cu diriginta Florina Porteleki.
Elevii se declară mulțumiți de acest proiect de program. Adelina Crișan ne-a declarat următoarele: „Îmi comvine acest program, deoarece facem activități educative și sportive împreună cu profesorii și colegii de clasă.  Aceasta ne ajută să alungăm puțin monotonia din săptămânile obișnuite de școală.”

VANESA DIBARŢ, SALOMEEA GURĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: