ROXANA IVAN: Aqua Park President, oază de relaxare

Hotel President Băile Felix îi invită pe iubitorii relaxării să descopere noul parc acvatic, Aqua Park President, situat la ieşirea din staţiunea balneară Băile Felix. Bazinele de la Aqua Park President sunt o oază de răcoare pentru zilele toride de vară, iar pentru zilele de iarnă apa termală călduță vă răsfață.

 

aqua president felixPrimul si unicul Aqua Park acoperit de pana acum din Baile Felix e la dispozitia turistilor din 29 octombrie2012! De acum si Baile Felix intra in randul statiunilor cu caracter permanent, pe bune. Pana acum, oaspetii statiunii au avut la dispozitie pe timp de iarna Strandul Apollo si o piscina acoperita a Hotelului President. Din 29 octombrie 2012, Aqua President, asa cum a fost denumit primul aquaparc acoperit din Baile Felix, reprezinta o alternativa reala la complexurile aqua din strainatate.
Aqua President a fost finalizat in numai un an si sase luni si in mod sigur va reprezenta o alternativa serioasa la infrastructura de pana acum a statiunii Baile Felix. Aqua President este deschis tot timpul anului! Bazinele sunt umplute cu apa termala la o temperatura de 34-36° C. Capacitatea acestui obiectiv este de 700-800 persoane / zi.

felix_1Noul Aqua Park din Baile Felix ofera posibilitatea petrecerii unei zile intregi fara ca cineva sa se plictiseasca. Exista numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. Indiferent daca doriti doar sa va scaldati sau daca doriti ceva mai mult si preferati odihna activa sau chiar sunteti dependenti de adrenalina, veti gasi activitatea potrivita. Daca doriti sa luati o pauza inte doua imbaieri, aveti la dispozitie un sector de distractie si jocuri non aquatice. Legatura intre cele doua zone ale obiectivului turistic se face printr-o pasarela, inchisa.
feliixIn zona Aqua veti putea sa incercati rand pe rand cele 13 bazine interioare, trei piscine exterioare, un bazin cu valuri de cca 50 cm, grota mediteraneana, zona VIP, zona pentru copii, sauna turcesca si finlandeza, precum si doua tobogane, unul exterior si unul interior.

In sectorul fara apa exista numeroase posibilitati de distractie si relaxare. Asadar aveti la dispozitie un salon de jocuri care dispune de bowling, tenis de masa, jocuri mecanice, sala de squash, snooker, darts, minifotbal, Ice hokey.

Atmosfera este intretinuta de MC DJ RAY. (www.djray.ro)

Atmosfera este intretinuta de MC DJ RAY. (www.djray.ro)

In cazul in care vi se face foame de la atata relaxare, nu trebuie decat sa va deplasati pana la restaurantul cu autoservire aflat in incinta complexului aquatic (inainte de tunelul de legatura dintre cele doua cladiri) si sa serviti un meniu pe placul dvs. In cladirea cu bazine, la parter, exista un bar, unde puteti servi, in contul sumei depuse la intrare ca si garantie, sucuri, bauturi alcoolice, cafea etc.

Totodata am avut ocazia sa vorbesc si cu un turist din afara orasului, care a venit tocmai din Brasov pentru a-si petrece concediul la noi in Oradea: „Sunt pentru prima data in Oradea, insa pot sa spun ca am avut un concediu de vis, m-am simtit minunat in complexul Aqua Park President, servirea excelenta, toata lumea amabila, curatenie, apa curata, piscine, tobogane, sauna, o atmosfera de nota 10, a fost totul minunat, nu am avut timp nici macar o secunda sa ma plictisesc, cu siguranta am sa revin.”

ROXANA IVAN

ROXANA IVAN

ROXANA IVAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: