Super-atlete!

Olimpiada Națională a Sportului Școlar Atletism -Tetratlon / Pentatlon – Fete gimnaziu, Locul I și calificare la faza națională – Sabău Raisa și Fete liceu, mențiune – Dogar Alesia, Colegiul Național Onisifor Ghibu Oradea.

Felicitări, fetelor!

Sabău Raisa este elevă în clasa a VIII-a E, dirigintă Dubău Luminița, este atletă de performanță, se antrenează la LPS-CSM Oradea cu soții Mariana și Virgil Preda. Este o sportive medaliată la nivel național, o tânără atletă de perspectivă, care promite să ajungă o atletă de talie internațională. Eu îi sunt profesoară de sport de patru ani, meritul meu fiind că îi sprijin activitatea de performanță – meritul formării ei ca atletă revenind părinților și antrenorilor.

Dogar Alesia este elevă în clasa XI C, profil Matematică-Informatică, dirigintă Luncan Alina, o elevă extrem de ambițioasă care iubește sportul. În clasa a IX-a a mai participat la ONSS Atletism Pentatlon și anul acesta școlar, pe lângă această participare, s-a mai calificat cu echipa de fotbal fete liceu condusă de colega mea, Ladanyi Andrea, la etapa judeteană, care va avea loc săptămâna viitoare.

prof. DANA MARINĂU

Sursă imagini: arhiva personală Dana Marinău

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: