CARLA: Break free

Adolescenții din zilele nostre sunt acaparați de tehnologie și uită să petreacă timp în natură sau probabil nu au găsit activitatea care sa ii atragă.

Am luat un interviu antrenorului: „La IL CAVALLINO vă întâmpină o mulțime de caluti, care sunt gata sa va duca in drumetie! Caii din acest centru sunt foarte frumosi, cuminti, inteligenti, docili si educati, putand fi stapaniti cu usurinta de calaret. Aici fiecare client va incaleca calutul care se potriveste cel mai bine cu personalitatea lui, avand caii potriviti si pentru fiecare categorie de varsta.

Foto: Carla Creț

Intr-o ora calare, puteti sa va incantati privirea cu frumoasele peisaje de pe traseele organizate prin padure sau la craterul din Betfia, insotiti fiind de catre un instructor.

Veți avea parte de o experienta deosebita, intr-un ambient natural si aer curat si cu siguranta ca dupa cateva ore petrecute alaturi de calutii nostri ii veti iubii. Acest loc merita din plin vizitat, asa ca nu mai stati pe ganduri deoarece caii va asteapta, iar dumneavoastra nu veti regreta aceasta experienta care va ajuta sa va initiati in arta calariei!”

CARLA CREȚ

CARLA CREȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: