PATRICIA & SARAH: Cornul abundenței se varsă în Piața Unirii!

Crăciunul, cea mai așteptată perioadă din an, se apropie, iar în ăntâmpinarea acestuia s-a deschis și târgul de Crăciun din Oradea.

Pentru noi, târgul de Crăciun este un eveniment foarte important, deoarece, crescând în Oradea, îl frecventam în fiecare an. Când eram copii, mergeam împreună cu familia și ne amintim cu drag de toate momentele petrecute acolo, iar acum, după ce am crescut, mergem cu prietenii și ne creăm noi amintiri, care vor dura o viată întreagă.

În acest an, târgul s-a deschis vinerea, pe data de 2 decembrie, și va ține până pe data de 26, aceeași lună.

Foto: Sarah Pop

La fel ca în majoritatea anilor, vom găsi in Piața Unirii bradul împodobit frumos, sub miile de luminițe, iar în jurul lui căsuțele din lemn pline de mâncăruri calde, perfecte pentru pofticioși. Aceste căsute vor avea multe feluri tradiționale și dulciuri precum cozonaci sau kurtos kalacs, turtă-dulce, diferite acadele, vin fiert și multe altele.

De asemenea, ne vom bucura și de un patinoar care se află lângă roata gigantică, unde nu doar locuitorii orașului, ci și turiști vor avea parte de un timp minunat și un peisaj de nedescris, de unde vor putea privi orașul plin cu luminițe fermecătoare.

Totodată, la fel ca și în anii precedenți, va fi prezent Moș Crăciun, care își face poze cu oamenii și împarte cadouri copiilor.

Suntem nerabdătoare să mergem și să aflăm dacă și anul acesta vom avea parte de concerte pe cinste, împreună cu artiști deosebiți din România.

Foto: Sarah Pop

Cine credeți că va fi anul acesta gazda târgului?

PATRICIA SIMIONAȘ, SARAH POP

PATRICIA SIMIONAȘ și SARAH POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: