MARA: Crăciun de vis la Sibiu

Targul de Crăciun din Sibiu de anul acesta este cel mai asteptat eveniment de iarna al sibienilor si se desfasoara incepand din 11 noiembrie pana in 2 ianuarie 2023, fiind instalat in Piata Mare, centrul orasului. Dupa cum ne anunta organizatorii, editia de acest an repeta scenarii de anul trecut.

Atat locuitorii, cat si turistii, sunt intampinati de numeroase tarabe, unde au la dispozitie atat o gama variata de suveniruri, decoratiuni de Crăciun, cani pictate manual, ca si diverse mancaruri si bauturi, de la mezeluri pana la vinul fiert.

Cei mici pot avea parte de o experienta de neuitat la Atelierul lui Mos Craciun. Se desfasoara anumite activitati precum pictura pe turta dulce si globuri, gatirea unor biscuiti, crearea lumanarilor colorate si felicitari pentru Mos Crăciun.

Foto: Mara Ciuciu

Sa nu uitam de roata panoramica, patinoarul, caruselul cu ponei si masinute, de instalatiile colorate si bradul ’imens si stralucitor, care sunt o atractie pentru toate varstele.

Ma bucur ca am avut si eu ocazia de a fi acolo anul trecut si cu siguranta va recomand sa mergeti si voi, daca aveti posibilitatea de a vizita targul, dar daca nu, va puteti bucura de Targul de Craciun din Oradea, care se va deschide in data de 2 decembrie si va tine pana in 26 decembrie.

MARA CIUCIU

MARA CIUCIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: