BEATRICE: Vicecampioane județene

În data de 31 martie a avut loc faza locală a Olimpiadei de fotbal feminin-liceu. Echipa colegiului nostru – formată din Alessia Crăciun, Anastasia Birău, Anda Cristea, Eliza Moț, Ligia Popa, Alexandra Secară, Roxana Jurcuț, Maria Iviniș si subsemnata, Beatrice Berce – s-a calificat la faza județeană a competiției, în urma meciurilor jucate cu Colegiul Tehnic Traian Vuia, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul și Liceul Teologic Penticostal Betel.

La faza județeana, ținută în 13 aprilie, echipa noastră a obținut locul al doilea, în urma celor două meciuri jucate. 

În primul meci, ce a avut loc împotriva echipei din Salonta, scorul final a fost de 8-0, cu 6 goluri marcate de subsemnata și două marcate de Alessia.

Meciul pentru locurile 1 și 2 – în ciuda avansului de două puncte pe care-l aveam în urma primelor 15 minute – s-a finalizat cu 4-3 în favoarea echipei Suplacu de Barcău, aceasta ieșind câștigătoare. Cele trei puncte ale celui de-al doilea meci au fost marcate de Ligia Popa, de subsemnata și de Alessia Crăciun.

În numele echipei, țin să multumesc pe această cale conducerii școlii pentru susținerea acordată, dar și doamnei prof. Andrea Ladanyi, antrenoarea nostră. Fără implicarea deosebita a domniei-sale, această performanță nu ar fi fost posibilă.

Foto: arhiva personală Beatrice Berce

BEATRICE BERCE

BEATRICE BERCE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: