Antrenează-te la matematică sub semnul lui Ghibu!

Luna iunie aduce pentru absolvenții claselor a VIII-a primul examen cu adevărat important al vieții. Este vorba de Evaluarea Națională, care va avea loc în intervalul 14-17 iunie. Până acum, Ministerul Educației a publicat în fiecare an teste de antrenament, pentru a familiariza elevii cu formatul, cerințele și exigențele examenului – cu excepția actualului an școlar, 2021-2022, când elevii nu mai au aceste teste actualizate.

Pentru a suplini acest gol, Catedra de Matematică a Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea a avut inițiativa de a publica în fiecare săptămână, până la examenul efectiv, câte două astfel de teste de antrenament, concepute, pe rând, de câte un profesor al colegiului nostru: Andridan Edina, Curilă Corina, Kele Dana, Mitrașca Cătălina, Pop Mircea, Timar Iulius, Vesa Mariana și Vesa Mihai.

Foto: CASIAN CĂPUȘ

Așadar, într-o cadență săptămânală, LOGO Paper îi invită pe toți elevii claselor a VIII-a – nu doar pe elevii noștri – să se pregătească în forță, pentru a avea succes la examenul care îi așteaptă, cu ajutorul testelor de antrenament pe care le va posta.

Primele două teste vor fi publicate marți, 19 aprilie, iar rezolvarea și baremul vor fi postate în ziua de vineri a aceleiași săptămâni, în 22 aprilie.

Catedra de Matematică a Colegiului Ghibu, alcătuită din profesori cu multă experiență, intenționează ca la sfârșitul acestei serii să adune toate materialele într-o publicație tipărită, sens în care face demersuri pe lângă o tipografie.

Așadar, pregătirea pentru Evaluarea Națională intră în linie dreaptă.

Ghibu te meditează la matematică, aducându-ți câte două teste de antrenament în fiecare săptămână!

Baftă la pregătire!

Baftă la examen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: