DARIUS & IONUȚ: Mai merită să joci SA-MP în 2022?

După mulți ani de la apariția a jocului GTA San Andreas Multiplayer, în 2007, chiar și acum încă este popular.

Fiind repartizat pe mai multe servere, acesta a fost adaptat la zilele noastre printr-un joc cât mai roleplay. Serverul pe care eu joc strânge in fiecare zi aproape 600 de playeri, iar uneori chiar și 800-900, aceștia fiind jucatori reali din toate colțurile țării chiar și din afară.

Am început sa joc din anul 2016, dar cu multe pauze, reușind să strâng peste 1000 de ore jucate.

Bineînțeles, in prezent nu mai este atât de atractiv, deoarece grafica este una foarte slabă, iar misiunile pe care le poți face sunt deja depășite, în comparație cu GTA 5 online, care este mai actual. M-a atras foarte mult asemănarea jocului cu viața reala, precum existența departamentelor de poliție, FBI sau Paramedics. Apoi, poți achiziționa și diverse proprietăți, mașini, case, apartamente, business-uri, chiar și bărci sau aeronave, cu care poți sa faci afaceri, cumpărându-le la un preț mai ieftin, iar apoi punând anunț publicitar, pentru a le vinde la un preț mai ridicat să obții profit.

Având in vedere ca începe sa se demodeze încet, administratorii serverelor fac diverse update-uri prin misiuni și task-uri noi, pentru a atrage jucatori noi. Acești administratori își câștigă veniturile din donațiile pe care le primesc din partea jucătorilor, iar ei primesc in schimb beneficii pe joc, fiind și avantajați față de restul prin proprietăți unicate.

Pentru mine a rămas un joc preferat, dar tehnologia a avansat foarte mult și jocul se demodează pe zi ce trece.

IONUȚ MIHALI, DARIUS RAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: