RAUL: Visul de a ajunge fotbalist!

Evenimentele medicale ale ultimului an au afectat toate domeniile, iar sportul a fost printre cele mai lovite.

Personal, fac fotbal de la 6 ani. În acești 12 ani de educație formală am schimbat multe școli (Școala Primară Nicolae Popoviciu, Liceul Samuil Vulcan, Colegiul Onisifor Ghibu), dar un lucru a rămas neschimbat – pasiunea mea pentru fotbal.

Am jucat până în prezent la trei echipe: Bihorul Beiuș, Viitorul Oradea și acum joc la Luceafarul Oradea. Pandemia m-a prins în timp ce jucam la Luceafărul Oradea. În acel moment, antrenamentele au încetat.

Sursă foto: arâhiva personală Raul Tirla

Din punct de vedere formal, echipa nu s-a desființat, dar pe teren nu ne-am mai întalnit. Toți am simțit că ne pierdem abilitățile, am pus câteva kilograme, iar pe ușile stadionului s-au pus lacătele. Unora ne-au trecut prin cap că visele legate de fotbal ni s-au năruit.

Din fericire, după circa trei luni, situația a început să se îmbunătățească. Am revenit treptat la antrenamente, sub mâna aceluiași antrenor, Ciprian Dianu, și am reușit să strângem ceva public – prieteni, rude, curioși.

Și pe plan mondial fotbalul a fost sever afectat. Prețurile de transferuri au scăzut catastrofal, iar steaua vedetelor s-a micșorat puțin.

În ce mă privește, doresc ca fotbalul să rămână în viața mea, visez să ajung într-o ligă mai bună și, cine știe, poate chiar mijlocaș la Real Madrid. 

RAUL TIRLA

RAUL TIRLA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: