GEORGIANA: Universul muzical

Pentru mine, muzica înseamnă viață.

De când am auzit prima melodie, am fredonat-o, chiar daca nu știam versurile. După o vreme, am început să cânt melodiile artiștilor cunoscuți prin casă, iar la vârsta de șapte ani, am rugat-o pe mama să mă ducă la cursuri de canto.

Prima data am fost la asociatia culturala Vivere, insa nu m-am simtit in largul meu, asa ca am incercat la asociatia culturala Meda Music, unde am continuat sa merg pana in prezent. Dupa o luna,doamna profesoara Meda Horjan mi-a spus ca am potential si asa se face ca am urcat pentru prima data pe scena la un spectacol de Crăciun.

GEORGIANA NIȚULESCU

De-a lungul anilor am participat la o multime de competitii de interpretare vocala, unde obtineam mereu premiul intai si trofee.

De cand a aparut virusul corona, lucrurile nu au mai fost chiar atat de simple, deoarece orele si competitiile se tineau online, fapt care nu m-a bucurat atat de tare, deoarece nu mai simteam adrenalina din sala unde se tinea competitia. Practic, nu mi se parea ca particip, deoarece la competitii cantam o singura data si, daca greseam, nu mai puteam face nimic, insa acum, cu varianta online, este un fel de trisat, deoarece ne putem inregistra pana ne iese impecabil, fapt pe care nu il consider corect.

În prezent, merg fizic la cursuri, insa vocalizele le fac individual, nu impreuna cu mai multi copii, cum obisnuiam altădată.

Trebuie sa mentionez faptul ca o admir foarte mult pe doamna profesoară, deoarece aceasta ne ambitiona mereu sa fim cei mai buni, sa nu ne lasam la altii si aceste lucruri m-au facut mai puternica, fapt pentru care ii multumesc.

Îi indemn pe copiii carora le place sa cante sa-si urmeze visurile, deoarece numai astfel vor dobandi ceea ce doresc.

GEORGIANA NIȚULESCU

GEORGIANA NIȚULESCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: