GEORGE: «Fast and Furious» afectat de coronavirus

Cel mai recent film din seria Fast and Furious, Fast and Furios 9, urma să fie lansat în 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus a fost mutat pentru primăvara lui 2021, în aprilie.

Astfel, fanii vor avea ocazia să-i revadă pe îndrăgiții actori Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Charlize Theron, dar si Sung Kang, extrem de popular după apariția din Fast and Furious: Tokyo Drift.

John Cena își face debutul în acest film, în rolul fratelui personajului jucat de Vin Diesel.

În film este vorba de Dom Toretto care duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob.

Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

GEORGE MEZE

GEORGE MEZE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: