MĂDĂLINA: A devenit o mașină infernală

În perioada vacanței de vară, am vizionat un film de acțiune care m-a impresionat, chiar dacă nu prefer neapărat acest gen de filme.

Foto: Mădălina Chira

John Wick 1 începe cu moartea soției lui John Wick, actorul principal, acesta primind o cățelușă pe nume Daisy și împreună cu aceasta un bilet prin care soția îi cere să nu uite să iubească.

Tristețea lui John este întreruptă de Iosef Tarasav, un mafiot rus, care se îndrăgostește de mașina lui. John Wick refuză să-i vândă mașina, însă Iosef, dorind cu orice preț acea mașină, trimite câțiva băieți care după ce îl lasă inconștient pe bărbat și omoară cățelușa lăsată amintire de soția lui, îi fură mașina.

Acest film m-a surprins, chiar dacă nu prefer acest gen și chiar dacă actorul devine pe parcurs o mașină de ucis fără scrupule. Povestea care se conturează pe parcurs este una uimitoare, care după părerea mea are un impact puternic asupra celor care vizionează acest film. 

Ce va face John Wick în privința aceasta, și cum își va recupera el mașina puteți afla numai dacă veți viziona filmul.

Keanu Reeves este un actor binecunoscut pentru interpretarea rolului personajului Neo din trilogia The Matrix și a lui Ted Logan din Bill & Ted’s Excellent Adventure.

Alte roluri interpretate care l-au consacrat sunt avocatul Kevin Lomax din The Devil’s Advocate, împreună cu Al Pacino, și rolurile din filmele Speed, Constantine și John Wick.

Filmul John Wick este de fapt o franciză, și anume John Wick 1, 2 și 3, creată de scenaristul Derek Kolstad și deținută de Summit Entertainment.

În 31 ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu propria stea pentagonală, plasată pe celebra Hollywood Walk of Fame.

Viața lui privată este foarte puțin cunoscută, însă din diferite surse am descoperit că acesta ar fi avut o relație cu actrița Jennifer Syme, care ar fi urmat să aibă un copil cu acesta, o fetiță pe nume Ava, însă aceasta s-a născut prematur, moartă, iar după acest eveniment relația acestora s-a terminat. În anul 2000, actrița Jennifer Syme a murit într-un accident de mașină.

În ceea ce privește  zvonurile legate de o posibilă logodnă cu Claire Forlani și o relație de doi ani, Keanu Reeves neagă orice legătură.

Foto: Mădălina Chira

Distribuția: Keanu Reeves, Ian McShane, Lance Reddick, Laurence Fishburne; personaje: John Wick, Bowery King, Winston, Dra. Perkins, Santino D’Antonio; regizor: Chad Stahelski; producție: Summit Entertainment, Lionsgate, Thunder Road Pictures; lansare: 2014

MĂDĂLINA CHIRA

MĂDĂLINA CHIRA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: