CLAUDIA & DARIUS: Am fost vocile voastre

Joi, 28 mai, am încheiat unul din cele mai frumoase capitole din viața noastră: liceul. Cortina nu se trage doar peste absolvirea liceului, ci și peste funcțiile ocupate de noi în cadrul acestuia.

Colegiul Național Onisifor Ghibu nu a fost doar o școală pentru noi, a devenit un cămin. Din clasa  a IX-a, am început să vedem în școală mai mult decât un loc în care trebuie să mergem, atunci când am avut șansa să fim reprezentanți ai claselor noastre în Consiliul Școlar al Elevilor și să fim implicați în diverse activități ale acestuia. Timpul petrecut în această incintă depășea de multe ori numărul de ore petrecute în afara acesteia. După ore nu ne grăbeam acasă, ci la ședințele de consiliu și la repetițiile pentru Balul Bobocilor

Am devenit elevi implicați trup și suflet, nu doar simpli elevi. Consiliul Elevilor ne-a scos din banca noastră și ne bucurăm nespus că și noi, la rândul nostru, am putut să-i scoatem pe alții, având funcția de vicepreședinte, respectiv reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație. Nimic nu e mai frumos decât să știi că ai o echipă la școală, niște copii care rămân benevol după ore pentru a aduce o schimbare în școala și comunitatea lor.

Nu vom uita vreodată emoțiile discursurilor de candidatură din sala festivă din clasa a XI-a, respectiv a XII-a.

Colegiul Național Onisifor Ghibu înseamnă mult. În acest loc ne-am creat o grămadă de amintiri, am legat prietenii pe viață, am cunoscut oameni noi.

 Ne va fi dor să alergăm dimineața ca să nu întarziem la ore.

Ne va lipsi să râdem în timpul orelor alături de colegul de bancă.

Ne vor lipsi orele de stat după program la școală.

Ne vor lipsi  ședințele CȘE.

Cât de norocoși suntem să avem pe cineva căruia ne este atât de greu să îi spunem la revedere! Acest cineva este Colegiul Național Onisifor Ghibu, iar sufletul sunteți voi – elevii, colegii, profesorii, directorii.

Vă mulțumim, dragi profesori, pentru că ați creat din noi adevărați oameni maturi!

Mulțumim, dragi  colegi, că ați avut încredere în noi pentru a vă reprezenta!

consiliu ghibu

Consiliul Elevilor CN Onisifor Ghibu Oradea: Ioana Borodan – președinte, AlexandraNeag, Sebastina Papai, Darius Iova – vicepreședinte, Alex Mocean – secretar, Claudia Gavrilaș – membru în CA

Mulțumim Consiliului Școlar al Elevilor și Consiliului de Administrație, pentru ocazia de a lucra împreună la un viitor mai bun al școlii, dar și al nostru!

Mulțumim Colegiului Național Onisifor Ghibu, pentru amintirile pe care le vom povesti nepoților!

Personal, Claudia Gavrilaș, reprezentant al elevilor în CȘE și CA, mulțumesc domnului Nicolaie Ardelean pentru ajutorul acordat pentru a-mi putea lasa amprenta pe LOGO, mulțumesc doamnei dirigintă Lucia Cighir pentru răbdare și ajutorul acordat, mulțumesc domnului director Iulius Timar pentru tot ceea ce face pentru Ghibu!

Iar eu, Darius, vă doresc tuturor ghibiștilor – și aici nu mă refer doar la elevi – să puteți spune la sfârșitul perioadei petrecute în această școală ce mi-am spus eu azi: „Ce repede trece timpul atunci când iubești locul!”

Am fi preferat să vă spunem toate acestea la festivitatea din curtea școlii, însă, așa cum am învățat la consiliu, ne orientăm spre soluții!

Dragi colegi, azi vă lăsam vouă funcțiile noastre de conducere, titlurile de vice și reprezentant în Consiliul de Administraţie, cu lacrimi în ochi și cu zâmbetul pe buze, amintindu-ne de toate momentele frumoase trăite alături de voi. Generația voastră are potențial!

Nu uitați: în fiecare dintre noi se află un lider!

CLAUDIA GAVRILAȘ, DARIUS IOVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: