IOANA & IOANA: By Lariss

Marilyn Monroe spunea: „Nu știu cine a inventat tocurile, dar toate femeile îi sunt datoare”.

Pantofii sunt pentru femei un accesoriu deosebit, iar când vine vorba de aceștia, limita este cerul. Din acest motiv, am luat legătura cu Larisa, care de mai bine de cinci ani se ocupă cu fabricarea acestor obiecte producătoare de dopamină în rândul femeilor, de vreme ce „dopamina se eliberează în creier, producând o stare de bine similară cu luarea unui drog”, spunea Martin Lindstrom, expert de branding pentru Fortune 100 Companies, atunci când o femeie cumpără pantofi.

02

PANTOFI LARISS

Aceasta ne spune următoarele: „Eu sunt Larisa, persoana din spatele PANTOFI LARISS, firma care a luat naștere acum mai bine de cinci ani, din dorința de a crea pantofi frumoși și deosebiți, dar și din pasiunea oamenilor care alcătuiesc echipa PANTOFI LARISS, ce într-adevăr muncesc din plăcere și cu dedicare.

Ne place să spunem că suntem apreciați la adevărata noastră valoare, laudele, cuvintele frumoase și mulțumirea, venite de la mai bine de 95% dintre clienți (și nu exagerăm cu acest număr, este realitate) ne încurajează și ne fac să nu simțim oboseala atunci când vine vorba de lucru intens în perioadele aglomerate (Paște, Crăciun, 8 Martie, perioada nunților și evenimentelor).”

Printre altele am aflat că persoana care creează un pantof trebuie să-l iubească ea mai întâi.

„Așa cum am spus și mai sus, am format echipa care realizează manual, cap – coadă, pantofii pe care îi puteți vedea pe Facebook sau Instagram (PANTOFI LARISS-încălțăminte din piele naturală) din oameni devotați meseriei, muncitori și iubitori de frumos. De ce spun «iubitori de frumos»? Pentru că trebuie să iubești frumosul, «să mănânci» cu ochii un pantof care a ieșit din mâna ta, să-ți placă detaliul și rafinamentul. Așa suntem noi, toți cei care muncim la acest brand, suntem oameni frumoși, corecți și dedicați.”

Acești pantofi minunați se pot găsi atât pe pagina de Facebook, cât si pe Instagram, unde echipa Lariss vă va ajuta și îndruma.

„Momentan deținem doar două pagini, Facebook și Instagram, sub denumirea deja menționată mai sus. Suntem prezenți pe aceste pagini, răspundem în timp util, atât pe Messenger, în comentarii, cât și la telefon sau pe e-mail. Discutăm cu clientele, le sfătuim, le arătăm culori, tipuri și texturi de piele, alegem împreuna un toc potrivit și voilá! În câteva zile intră în posesia celor mai frumoși pantofi, personalizați după gusturile lor.”

De asemenea, materialele sunt de o calitate superioară.

„Realizăm încălțăminte exclusiv din piele naturală, atât la interior, cât și la exterior. Tălpile și tocurile pe care le folosim sunt de o calitate superioară, iar lucrătura este realizată în cel mai atent detaliu. Avem pantofi potriviți pentru toate vârstele și picioarele! Tocuri înalte sau mai mici, groase sau subțiri, nicio clientă nu poate spune că nu a găsit ce-și dorea.

Timpul de producere durează în jur de câteva zile: „Toate modelele se fac pe comandă, de aici și disponibilitatea personalizării (culoare, toc, formă). Durează câteva zile realizarea unei perechi de pantofi. Pe stoc nu avem produse decât foarte rar.”

La întrebarea dacă pandemia a afectat în vreun mod producția, aceasta ne-a răspuns următoarele: „Nu aș putea vorbi concret despre acest aspect. Pandemia de coronavirus clar a adus doar minusuri tuturor domeniilor. Însă vrem să credem că ne vom reveni mai rapid decât se vehiculează.

Comerțul online momentan nu a fost afectat.”

Incidentele nu-și au locul: „Până în prezent nu am avut incidente sau situații neplăcute cu clienții. Credem că transparența, implicarea și comunicarea fac casă bună. Mai exact, dacă știi să asculți nevoile și dorința clientului și să îl îndrumi corect, nu văd de ce ai întâmpina probleme. La PANTOFI LARISS totul merge foarte bine și în privința comunicării, ne place sa fim corecți, să vindem responsabil, ca în final să vedem mulțumire și bunăstare din partea clientului.”

În ceea ce privește prețul pantofilor, acesta este variat: „E un raport calitate – preț. Produsele pe comandă, realizate în detaliu, după specificațiile clientului, costă între 300 și 350 lei, în ceea ce privește pantofii și sandalele. Dacă ne referim la încălțăminte de iarnă, prețurile se măresc în funcție de model.”

IOANA BIȚIȘ, IOANA REȘTEA

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: