DELIA & EMILIA: Din Țara Lalelelor la Deluxe Flowers. Plus AUDIO

Antonia Stana este o tânără care reușește să transforme în momente speciale evenimentele din viața celor care apelează la ea.

În vârstă de 18 ani, Antonia mărturisește că iubea florile la maxim încă de mică, le făcea buchete și le dăruia mai departe. Acum creează diverse aranjamente, atât din flori naturale, cât și din flori artificiale.

Aceasta ne-a dezvăluit câteva lucruri despre activitatea pe care o desfășoară, dar și despre relația pe care o are cu clienții.

„La 17 ani mi-am achiziționat primele flori artificiale pe care le-am transformat într-un aranjament, l-am încărcat pe o platformă online și mi-am încercat norocul. După aproximativ patru zile am fost contactată și am vândut primul meu produs. De acolo pot spune că a început totul. Încet, încet au început să mă contacteze diferiți clienți, am urmat un curs în domeniu, iar momentan am deschis un magazin online. Florile folosite sunt achiziționate atât de la producători locali cât și direct din Olanda. Oferim atât aranjamente din trandafiri naturali, cât și prestigioase aranjamente din trandafiri criogenați, trandafiri de săpun, ursuleți din trandafiri artificiali etc. În funcție de complexitatea aranjamentului, timpul de lucru variază între 30 și 60 de minute.

De asemenea, suntem prezenți și în „lumea mirilor”. Iubesc foarte mult nunțile, deoarece fac parte oarecum din povestea lor, îmi pun amprenta în tot ceea ce fac și sunt prezentă în amintirile lor toată viața.

Am o relație foarte strânsă cu clienții mei; odată colaborând cu aceștia, rămân alături de ei în fiecare moment din viața lor. Prețurile sunt stabilite în funcție de bugetul clientului, acestea pornesc de la 50 de lei și pot ajunge până la 800 de lei gama Deluxe.”

Pentru comenzi, Antonia poate fi contactată la tel. 0743 375 563 sau pentru mai multe detalii poate fi accesată pagina de Facebook Antonia Deluxe Flowers.

DELIA AVRAM, EMILIA POPA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: