DALIA ȚIGAN: Câștigătoarea haosului

După cum bine știți, în cadrul Colegiului Național Onisifor Ghibu a avut loc un treasure-hunt cu totul ieșit din comun, care pe noi, participanții, ne-a scos cu totul din zona noastră de confort și ne-a făcut să ne stoarcem mințile pentru a divulga misterul acestuia.

treasure02

Foto: Dalia Țigan

Datorită acestui joc, ne-am dezvoltat o multitudine de abilități și am descoperit ce înseamnă munca în echipă. De exemplu, chiar în prima etapă, care a avut loc în Librăria Cărturești, a trebuit să lucrăm cu toții împreună, să ne unim mințile pentru a găsi indiciile lăsate de Joker și să ieșim cât mai repede din acel labirint al căutărilor.

Cel care a a fost în spatele acestui treasure-hunt a reușit să ne ducă într-un haos total și să ne facă să ne simțim că drumul pe care eram nu ducea nicăieri, iar ieșirea din labirint era imposibilă.

treasure03

Foto: Dalia Țigan

Cu toate acestea, participarea la acest treasure-hunt a fost deosebită, după terminarea jocului, am rămas cu un gust plăcut, dar și cu noi prietenii legate.

Joker ne-a provocat să facem ceva nou, care să ne scoată din rutina noastră zilnică, scufundându-ne într-un haos nebun și sadic.

Dar atât despre acest treasure-hunt.

Acum vrem să aducem în centrul atenției acestui reportaj pe câștigătoarea haosului, care a reușit să găsească ieșirea din labirint și să ia acasă premiul pus în joc, cartea ABC-ul psihopatului de succes.

Adelina Covaci a reușit, în cele din urmă, să divulge misterul creat de Joker, modelându-se astfel după profilul căutat de acesta.

Nu am vrut să ratăm șansă de a-i cere acesteia opinia ei despre acest treasure-hunt și cum se simte în urma acestuia, dar și despre noua carte achiziționată.

„Pot spune că întreaga experiența a fost absolut plăcută, fiind antrenantă și pe o tematică perfect aleasă, ne spune Adelina. Chiar și până să ajungem la sfârșit, am realizat că impresia asta a rezultat din acea combinație genială de emoții total diferite care au dus în final la cel mai interesant fel în care ne puteam investi timpul liber. Doar în cadrul unei singure probe, treceam de la entuziasm la disperare, ca să ajungem la mândrie și nerăbdare față de pasul ce avea să urmeze.

Trebuie să recunosc că, pe lângă participare, mă bucur foarte-foarte mult și că am câștigat, fiind acum posesoarea unei cărți pe care mi-o doream de mult, ajungând să o citesc în proportie de 60% chiar în ziua primirii!

Sunt încântată și că numele meu a fost asociat cu Librăria Cărturești, un loc în care mă regăsesc atât de des și cu care mi-aș dori nespus să mai colaborăm și în viitor, întrucât elevilor le este oferită posibilitatea de a participa la evenimente atrăgătoare, datorită lor.

Shout-out și lui Tudor Lucaciu pentru tot timpul și gândirea impresionantă investite!”

dalia si adelina

Subsemnata, Dalia Țigan, alături de Adelina Covaci

În final, vrem să-i mulțumim lui Tudor Lucaciu și Librăriei Cărturești, pentru că ne-a sprijinit pe tot parcursul acestui treasure-hunt și nu numai.

DALIA ȚIGAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: