CARINA MUȚ & DARIANA MUȚ: Antrenor la 24 de ani

El este Nicușor Bora, are 24 de ani și este antrenor de fotbal.

unnamed

Acum trei luni de zile, mai exact pe data de 3 august anul acesta, a preluat echipa de fotbal Unirea Embrak Livada din Liga a lV-a, juniori. Pentru început a fost ajutat de fostul său antrenor, cu care a fost și coleg de echipă, de la CSC Sântandrei.

Antrenamentele le organizează de două ori pe săptămână, marți și joi,  urmând ca echipa să se întâlnească de trei ori săptămânal, în satul Livada. Petrec pe teren în jur de patru ore și jumătate. În ziua de marți echipa are de pregătit exerciții fizice, iar joi sunt antrenamente de tactică, adică tot ce ține de poziționare și minge.

unnamed02

Nicușor în timpul consfăturii cu echipa

Cu ajutorul lui, „cu acești minunați jucători am reușit să ajungem pe locul întâi, după numai şapte etape, ei fiind înainte pe locul 10”, ne spune Nicuşor.

După meciurile câștigate, bucurându-se văzând în ei atâta perseverență, el îi încurajează prin faptul că le reamintește de locul echipei în clasament și că pot câştiga cu ușurință campionatul.

Ultimul lor meci câștigat a fost împotriva celor de la CS Oșorhei, cu scorul de 3-0 în favoarea echipei antrenate de el.

Drumul tinerilor doritori în a antrena începe cu procesul de obținere a unei licențe UEFA.

„Dacă aș părăsi această echipă superbă? Răspunsul este categoric NU. Le mulțumesc tuturor care cred în mine și sper să îi fac fericiți la finalul campionatului”, ne-a declarat Nicușor.

CARINA MUȚ, DARIANA MUȚ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: