MARIA PAŞCALĂU: Spectacol de arte marţiale marca Gym. Plus VIDEO

La lansarea cărţii Ghidul fetelor au luat parte eleve şi profesoare, care şi-au dorit să afle mai multe informaţii. „Girl Power” a inclus şi o demonstraţie susţinută de o echipă a CS Gym Oradea, echipă condusă de Sensei Anca Wallmen.

anca

Sensei Anca Wallmen le-a vorbit fetelor de la Ghibu. Foto: Ramona Novicov

Evenimentul a fost deschis de către doamna Ramona Novicov. Dânsa a început prin a le spune celor prezente câteva aspecte ale cărţii. După aceea, doamna Bökös Emese, reprezentanta editurii CASA, a ţinut un scurt discurs referitor la conţinutul cărţii.

Autoarea cărţii, Marawa Ibrahim, este 100% convinsă de faptul că cel mai bine este să fii fată, deoarece „vremurile actuale reprezintă o perioadă grozavă”. Tot ea spune că femeia nu a fost răsfăţată de-a lungul istoriei, însă în secolul XXI femeia îşi croieşte propriul drum. Important este să ştii să te apreciezi, să descoperi activităţile care te fac să te simţi bine şi să fii mândră de tine.

Următorul discurs a fost ţinut de către doamna Anca Wallmen, preşedinta Federaţiei Române de Karate Kyokushin. Dumneai a început prin a ne spune că sportul a ajutat-o să aibă o trecere lină prin adolescenţă. Cu ajutorul sportului a reuşit să îşi cunoască propriul corp, să îşi cunoască limitele şi să ştie de ce are nevoie.

În cadrul acestui eveniment a avut loc şi o demonstraţie de karate susţinută de echipa de fete a CS Gym Oradea.

La finalul evenimentului a avut loc premierea elevelor care au redactat cele mai frumoase eseuri, având ca punct de plecare complexele şi problemele cu care se confruntă unele fete.

carpan anca

Doamna directoare adjunctă, prof. Anca Carpăn, a împărţit premiile. Foto: Ramona Novicov

Diplomele au fost înmânate de către doamna Anca Carpăn, directoarea adjunctă a liceului Onisifor Ghibu. Fericitele câştigătoare sunt Andrada Urs, Viviana Rad, Relisa Ciorba (menţiuni), Dalia Ţigan (premiul III), Ioana Biţiş (premiul II) şi Lavinia Hălmăgean (premiul I).

MARIA PAŞCALĂU

maria

Subsemnata, alături de reprezentanta Editurii Casa, doamna Bokos Emese

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: