PATRIK ANDRAS: Oana Nicoruț, Consiliul Elevilor ca punct de plecare

Ea este Oana Nicoruț, elevă în clasa a XI-a. Oana candidează pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Elevilor din cadrul Liceului Teoretic Onisifor Ghibu.

IMG_1650-1

Oana Nicorut

Alegerile pentru această funcție vor avea loc mâine, 12.10.2018. LOGO Paper dorește să-i sprijine canditatura prin prezentarea discursului ei din poziția de aspirant al funcției de vicepreședinte.

“Salutare! Ma numesc Oana Patricia Nicoruț , din clasa a XI-a A, profil Filologie-Intensiv Engleza si sunt aici sa candidez pentru postul de vicepresedinte al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu.

Daca ar fi sa spun cate ceva despre mine,care mi-ar putea aduce un plus in functia de vicepresedinte, ar fi urmatoarele: detin pasiunea coordonarii, a lucrului bine facut, a implicarii trup si suflet si a dorintei exagerate de a da dovada de profesionalism in orice activitate. Pot spune mandra ca am fost implicata in toate proiectele de care am auzit: GROW, DISCOVER, AIESEC, STREET FOOD FESTIVAL, TOAMNA ORADEANA, EDUBIZ,si bineinteles, in Consiliul Elevilor. In cadrul acestor organizatii, am avut șansa să învăț de la cei mai buni, să-mi stabilesc noi principii și reguli, să-mi modelezi caracterul și să cunosc loialitatea, consecvența,dinamismul, viziunea limpede și nealternarea,semințe pe care îmi doresc să le sădesc cu  perseverență și in cadrul Consiliului Scolar al Elevilor.

Sunt de parere ca fiecare are o latura de antreprenor, pe care si-o va putea prezenta si  sculpta facand parte dintr-un colectiv care isi propune sa valorifice cat mai mult membrii sai si,mai ales,ideile si sugestiile lor.

Scopul meu este de a putea reprezenta intr-o masura mai nelimitata fiecare elev al școlii,deoarece un numar mai mare de membri ar insemna prezentarea mai multor solutii si implicit probleme care deocamdata sunt necunoscute sau pastrate sub tacere,neavand cine sau cum sa le scoata la suprafata. Totodata,imi doresc sa introducem noi functii si departamente in Consiliul Elevilor,pentru buna funcționare a lucrurilor și pentru o mai eficienta organizare. Spre exemplu, un departament de comunicare, cu scopul de a pune pe picioare pagina de Facebook a Consiliului Scolar al Elevilor din Ghibu, unde vor aparea toate evenimentele scolare, dar si extrascolare menite sa inchege unitatea scolii,lucru care ar putea fi in stransa legatura dus la capat cu ajutorul platformei LOGO PAPER si al elevilor din clasele de jurnalism,dar nu numai. As continua cu un departament al disciplinei, pentru a monitoriza activitatea si implicarea fiecaruia, dar si pentru a ne asigura ca fiecare isi cunoaste rolul.

Pe de alta parte, as propune o relatie mai stransa intre evenimentele organizate de cadrele didactice ale scolii si membrii Consiliului Elevilor, pentru o mai buna cooperare si sustinere din ambele parti. In acest mod, numele Consiliului ar fi mai veritabil si complex, aparand in mai multe locuri.”

Suntem convinși că Oana v-a motivat să luptați pentru un nume al liceului mai bine văzut, așa că haideți să o susținem mâine pentru un impact pozitiv asupra dorințelor noastre!

PATRIK ANDRAS

PATRIK ANDRAS

PATRIK ANDRAS

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: