Ghidul fetelor la Ghibul fetelor!

Editura Casa şi Liceul Onisifor Ghibu Oradea vă invită la evenimentul intitulat GIRL POWER, prilejuit de lansarea versiunii româneşti a cărţii GHIDUL FETELOR, scrisă de Marawa Ibrahim, cu ilustraţii de Sinem Erkas.

screen

Artwork: Sinem Erkas

 

Scrisa cu empatie, autoironie si umor, cartea imbraca forma unei marturisiri autobiografice a autoarei, conceputa in sensul educatiei sanatoase – fizice, mentale si emotionale – a fetelor, pe fondul transformarilor suferite la trecerea de la copilarie la adolescenta, ca preambul la viata de adult.

Australianca Marawa Ibrahim este campioană mondială la hoola-hop si dansuri acrobatice, iar Sinem Erkas e un reputat artist grafic.

Evenimentul este programat să aibă loc miercuri, 10 octombrie, de la ora 12:00, in sala festiva a Liceului Onisifor Ghibu. Momentul acestei lansari a fost ales in proximitatea datei de 11 octombrie, care, incepand din 2011, printr-o rezolutie a Adunarii Generale a ONU, a fost decretata drept Zi Internationala a Fetelor.

Pe lista partenerilor se numara CS Gym Oradea, reprezentata de Anca Wallmen, presedinta Federatiei Romana de Karate Kyokushin. Cateva sportive antrenate de domnia-sa vor sustine o demonstratie de autoaparare, pentru uzul fetelor.

invitatie lansare Ghidul fetelor

Evenimentul va include si un concurs de eseuri, dotat cu premii in carti oferite de Editura Casa, participante fiind eleve ale Liceului Onisifor Ghibu.

Intalnirea va fi moderata de doamna conf. univ. dr. Ramona Novicov, critic de arta.

Ca nota distincta, va fi o reuniune doar „intre noi, fetele”, Girls Only, publicul si actorii acestei intalniri fiind exclusiv feminin. Sunt invitate in primul rand eleve si cadre didactice ale scolii.

Alte informaţii şi persoană de contact: Bökös Emese, reprezentant al Editurii Casa, 0721 312 540.

Ghidul fetelor la Ghibul fetelor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: