CRISTINA IVANCOV: Tabără de voluntariat

În această vară am aflat despre tabăra intitulată „Vreau să ştiu! Ce?”, organizată de doamna Mioriţa Săteanu, un om vesel şi iubitor, şi de Asociaţia Culturală Pro Lirica Oradea.

TABARA01.jpg

În cautarea unui loc pentru a face voluntariat. am dat peste tabara „Florile Centenarului”. coordonata de catre doamna Săteanu, unde copii cu varste intre 7-14 ani au avut ocazia sa-si descopere noi talente, timp de o luna.

Facand voluntariat acolo, am observat că mereu, cand doamna Sateanu venea in sală, copiii se opreau din orice activitate ascultand-o .

Impreuna cu doamna Mihaela Dindelegan, a organizat aceasta tabără, „Vreau sa stiu! Ce?”, in care timp de o saptamana am reusit sa fac cunostinta cu niste oameni minunati, care mi-au fost colegi.

Nu doar impresiile mele au fost pozitive, ci si ale colegului meu, Tamas Szabo, care mi-a oferit putin din timpul lui pentru a-mi raspunde la cateva intrebari. „Cum poti descrie timpul petrecut in aceasta tabara?”, l-am intrebat. :„Spre placuta mea surprindere, mi-am facut prieteni noi, m-am distrat, deci a fost o parte din timpul meu liber pe care ma bucur ca l-am alocat taberei.”

TABARA02

L-am intrebat din punctul sau de vedere cum s-au desfasurat activitatile. „Toate activitatile din toata tabara au fost foarte bine gandite cronologic si tematic, totul s-a desfasurat ca la carte, exact cum ma asteptam de la doamna Săteanu.”

O ultima intrebare a fost „Cu ce impresii durabile ai ramas?” „Ştiam ca voi fi placut surprins, cunoscand-o pe doamna Sateanu de multi ani si stiind ca se pricepe foarte bine la organizarea taberelor.”

As vrea sa-i multumesc inca o data doamnei Miorita Sateanu pentru o saptamana excelenta si lui Tamas pentru raspunsurile si timpul acordat. Intrebarile mele au avut raspunsuri pe masura.

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: