RAREȘ ROMAN & DANIEL PUȘCAȘ: Găsește-ți și asumă-ți locul!

Alexandru Iosif este elev la Colegiul Național Mihai Eminescu din Oradea, în clasa a XI-a, însă ce are el special este faptul că este ambasador EduBiz.

Portret

ALEXANDRU IOSIF

EduBiz este un proiect demarat la initiativa mediului de afaceri din Oradea, prin care tinerii sunt formati din punct de vedere profesional inca din scoli.

Povestea lui Alexandru incepe anul trecut, cand a participat la EduFest si nu era hotărat sa se inscrie in program: ,,La inceput am cautat mai multe informatii despre acest program si nu eram sigur ca vreau sa ma inscriu”.

Acest program are doua variante: Complete si Junior. Programul Complete e alcatuit din doua semestre, fiecare cu cate cinci workshop-uri interactive pe diverse subiecte. Intre cele doua semestre este o actiune de voluntariat, pe o tema aleasa de catre membrii echipei. Aceste echipe sunt selectate din cadrul grupelor in care sunt impartiti participantii.

Tabara

În tabără. Foto: arhiva personala Alex Iosif

Programul, care mai contine doua tabere si doua excursii, te ajuta sa te dezvolti personal si social. ,,Te face sa iti gasesti locul, iar daca l-ai gasit, te face sa ti-l asumi”, ne-a declarat Alex.

La finalulul semestrelor, cei care au fost mai activi vor primi un stadiu de doua saptamani de practica pe un domeniu ales.

Alex a ajutat la organizarea EduTrip si ajuta la organizarea EduFest, ocupandu-se de Treasure Hunt.

Dupa terminarea anului poti deveni ambasador si primesti un certificat pentru anul de activitate.

EduTrip

EduTrip. Foto: arhiva personala Alex Iosif

A fi ambasador este o functie de merit, anul acesta fiind alesi doar 11 ambasadori din cei 70 de participanti. Alex ne spune ca programul ,,nu este despre worhshop-uri sau excursii, e despre oameni si cu oameni”.

Alex recomandă să participați sambătă, 22 septembrie, de la ora 17, la EduFest in Parcul 1 Decembrie, şi să vă înscrieţi: ,,Este o experienţă unică şi merită încercată”.

RAREȘ ROMAN, DANIEL PUȘCAȘ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: