IOANA REŞTEA: Bărbații, campioni la cumpărat parfumuri

Mulți adolescenți nu consideră că e suficient să vină la școală, să-și facă teme, lecții, ci încearcă să intre pe piața muncii. Ioana Bițiș este un astfel de exemplu.

PARFUM02

IOANA BIŢIŞ

Am aflat de la Ioana, care lucrează în timpul liber ca reprezentantă pentru firma Federico Mahora, că domeniul de activitate al firmei ține de produse cosmetice și de curățenie. „Firma a fost fondată în Polonia de către Andrej și fiul său, Arthur Trawinski”, ne spune Ioana.

Sarcina Ioanei este de a prezenta produsele firmei, începând de la rude până în cercul de cunoștințe și prieteni. Exista deja un grup pe Facebook al cărui numitor comun este Produse superbe pentru fiecare buzunar; puteți să-l accesați ca să vă faceți o primă idee.

Ioana a ajuns sa lucreze la firmă la sugestia unei prietene care făcea deja acest lucru. Avantajele țin în primul rând de cele financiare, ea având un procent din fiecare produs. Vânzările sunt echivalate şi în puncte, iar la atingerea unui anumit număr de puncte, primește un cadou motivant.

Cel mai bine vândut produs din portofoliul firmei este parfumul One Million. „Prietenii aleg acest parfum pentru că are un miros persistent, are un accent dulce, parfumul fiind destinat bărbaților”, am aflat de la Ioana.

PARFUM01

Testați mostrele!

Federico Mahora își achiziționează produsele de la cea mai mare firmă de parfumuri din Europa, Drom Fragrance, de la care se alimentează şi Chanel, Armani, Gucci, Hugo Boss.

Parfumurile din această firmă sunt mai accesibile ca preț, deoarece producătorii au considerat că ambalajul nu este atât de important, în comparație cu conținutul; cumpărătorul face astfel economie la ambalaj, nemaiplătind ambalaje costisitoare.

Programul de școală al Ioanei nu este afectat de această activitate, iar părinții o susțin întru totul.

PARFUM03

Dacă doriți să testați mostre, pe Ioana Bițiș o găsiți în XI B, la etajul II, lângă Cabinetul de Psihologie.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre aceste produse o pot contacta pe Ioana  pe adresa ei de Facebook.

Foto: arhiva personală Ioana Biţiş

IOANA REŞTEA

IOANA REŞTEA

IOANA REŞTEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: