MELISA HOVANEŢ & ANA ŞTIOP: Inspirat din chat-urile adolescenţilor

WOAH a lansat SEEN – un serial online creat pentru mobil, inspirat din chat-urile adolescenţilor.

seen_Primul serial online creat de WOAH, pentru a fi urmărit pe telefonul mobil, s-a lansat pe 14 februarie şi în România. Lansarea SEEN a fost si ea o premieră: într-un eveniment exclusiv online, vloggeri si artişti au avut ocazia să urmărească toate cele opt episoade şi sa dea startul recenziilor.

CITEŞTE ŞI WOAH, aplicaţia tinerilor

Serialul SEEN este construit în jurul unei experienţe în care orice adoleşcent se poate regăsi: pe chat, nu e nevoie de cuvinte ca să ştii că ai fost refuzat, că ai făcut o gafă sau o glumă care n-a amuzat pe nimeni. E suficient sa vezi simbolul seen, urmat de o tăcere adâncă. Motiv suficient să devii ţinta glumelor în grupul de amici sau să experimentezi seenofobia data următoare când esti pe cale să trimiţi un mesaj. În noul serial de la WOAH, un seen dă startul unei întregi drame între patru prieteni – adolescenţii : Alex, Ella, Jake si Nina, interpretaţi de actori din România, iar povestea lor te poarta într-un rollercoaster de emoţii.

woah04_

Formatul serialului este perfect adaptat noilor trenduri digitale, care mizează pe conţinutul vertical, uşor de consumat de pe smartphone.

Pentru cea mai bună experienţă de vizionare, SEEN se accesează de pe mobil, din aplicaţia WOAH.

„Pentru adoleşcenţi, smartphone-ul înseamnă acces la toate zonele lor de interes – muzică, reţele sociale, jocuri sau seriale, SEEN e un serial creat să se integreze perfect în universul lor, de la formatul video vertical, la  personajele si replicile autentice, la povestea cu mare potenţial pentru binge-watching”, a declarat Miruna Smeureanu , Marketing Director Coca-Cola România.

În fiecare săptămână, un nou episod SEEN e publicat în aplicaţie şi pe site.

woah03_

Pentru vizionarea SEEN, ai nevoie doar de Internet şi de aplicaţia WOAH, instalată pe telefon, din Google Play sau App Store.

Sursă foto: www.imdb.com

MELISA HOVANEŢ, ANA ŞTIOP

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: