MELISA HOVANEŢ & ALEXA SZIME: WOAH, aplicaţia tinerilor

Tinerii români au de acum acces la conținut digital de calitate, prin noua platformă online WOAH, disponibilă sub formă de aplicație mobilă și website.

whoa-full

Aceasta este cea mai recentă inovație din universul digital Coca-Cola, construită pentru a se adresa publicului adolescent – nativ digital, în permanență conectat și în continuă căutare de conținut online relevant.

WOAH este acronimul pentru Where Only Awesome Happens și oferă conținut exclusiv – creat special pentru generația centennials (15-19 ani) – acoperind domenii precum muzică, lifestyle, fashion, sport și gaming, prin articole scrise într-un limbaj autentic, vizualuri atractive și seriale video în formate dinamice.

Pe WOAH tinerii vor putea accesa interviuri exclusive cu artiști locali și internaționali ai momentului, recomandări de cărți, noutăţi din lumea digitală plus multe alte informații inedite.

 

Din conținutul video face parte seria „Duba cu artiști”, alături de o mulțime de clipuri cu și despre tineri, life hacks și tips & tricks-uri utile oricărui adolescent.

Materialele sunt realizate atât local, cât și la nivel regional și includ colaborări cu publicații precum VICE.

coca-cola-w-cover-800

„WOAH este o evoluție firească a modului în care Coca-Cola se conectează cu noua generație de adolescenți, oferindu-le mesaje relevante într-un mediu familiar lor: spațiul digital. Odată cu WOAH, accentul în comunicare se mută de pe branding, pe experiența utilizatorilor, prin conținutul customizat, ușor de accesat și de consumat, disponibil oriunde și oricând”, a declarat Raluca Brînzoiu, WOAH Project Manager Romania, Coca-Cola Central & Eastern Europe pentru Libertatea.

MELISA HOVANEŢ, ALEXA SZIME

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: