ALEXA SZIME & MARIA STEPAN: Rogerius rămâne în top

Fix la o lună de la meciul din Sânmartin, aceștia au decis să mai joace un amical, pentru a-și lua revanșa. Din fericire pentru unii, din nefericire pentru alții, Rogerius a învins și de data aceasta, cu scorul 10-8.

 

Câțiva dintre jucători au acceptat să ne răspundă câtorva întrebări. Căpitanul echipei Rogerius – de data aceasta, David Borza – ne-a spus: „Ne-am simțit foarte bine știind că am câștigat, ținând cont de efortul depus. Suntem o echipa și ascultăm unul de sfaturile celuilalt; atunci când le urmăm, obținem rezultate bune. În timpul meciului ne-am simțit un pic stresați cu gândul la victorie. Mai trebuie să jucăm returul, care va fi la LPS, și după ne-am hotărât să avem meciuri cu Cordău și Sântandrei.”

La întrebarea „Ce părere ai despre echipa Sânmartin?”, David a răspuns: „Este o echipa bună, dar cu mai mult antrenament ar putea obține rezultate mai bune.”

Și Raul Meszaros, un alt jucător al echipei, ne-a dat o declaraţie: „Ne-am simțit super în timpul jocului. Noi, ca echipă, ne înțelegem foarte bine și sper să rămânem tot așa de uniți ca și până acum. În timpul meciului am fost solidari, știam ce să facem, cum să jucăm și cum să ne ajutăm unul pe altul. Totul de abia acum începe, o să mai avem meciuri. Sânmartinul este o echipă bună, ne-a fost greu la început să îi învingem, dar am reușit. În concluzie, dacă se mai antrenează puțin, vor fi super!”

David Sebastian, căpitanul de data trecută al echipei, ne-a spus următoarele: „Ne simțim foarte bine și, datorită efortului depus, am câștigat și acest meci. În timpul meciului, sincer să fiu, am fost puțin emoționați, deoarece echipa Sânmartin este una bună, dar dacă ar pasa mai mult între ei și ar încerca să deschidă jocul, ar fi și mai buni”.

Și cei din Sânmartin au avut ceva de zis. „Echipa Rogerius este una bună, apară bine, dar le lipsește posesia și jucătorul care să facă diferența, spune portarul echipei, Mihai Mateaș. Momentan, nu avem alte meciuri plănuite, suntem o echipă în formare. Sincer, în timpul meciului m-am simțit dezavantajat; când ne întâlnim, jucăm doar de distracție, ne bazăm pe jocul individual. Celor care vor să se apuce de fotbal și sunt indeciși vă recomand să o faceți, deoarece mie mi se pare cel mai frumos joc – leagă prietenii și face lumea fericită, aduce 40.000 persoane pe stadioane.”

Și căpitanul, Cristi Satoczki, a fost de acord să ne dea o declaraţie: „Rogerius este o echipă destul de bună, la meciul acesta cel mai mult m-a impresionat portarul lor, care are un defect la picior, și totuși a apărat. M-am simțit bine până când am început să pierdem un jucător, care a fost accidentat, după am fost si eu accidentat și am rămas fără rezerve.”

au consemnat ALEXA SZIME şi MARIA STEPAN

alexa szime maria stepan

MARIA STEPAN şi ALEXA SZIME

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: