ADRIANA ŞTIUBE, RĂZVAN GRACZIAŞ & BOGDAN ZSURZS: Invitați aleși în sala festivă la lansarea proiectului „Bisericile de lemn din Ţara Beiușului”. Plus VIDEO

poza 3

Marți, 6 martie 2018, în sala festivă a liceului nostru a avut loc lansarea proiectului „Bisericile de lemn din Ţara Beiușului – Tezaur arhitectural al județului Bihor”.

Evenimentul a fost mediat de catre colegul nostru, Andrei Oros (XI D), alaturi de subsemnata.  De partea tehnica s-au ocupat colegii mei, Razvan Graczias si Bogdan Zsurzs (XI B), precum si Pojega George (XI A).

In ceea ce priveste invitatii, acestia au fost alesi pe spranceana! Din partea Episcopiei Ortodoxe a Oradiei am avut onoarea sa-l avem ca invitat pe Preasfintia Sa, Parintele Sofronie, Episcopul Oradiei, alaturi de parintele consilier cultural Cristian Rus si parintele arhimandrit Iorest Grebenea. De asemenea, au fost prezenti parintele Marian Popa, Protopopul Beiusului, si parintele Florin Negrutiu, inspector scolar de religie. Mai apoi, din partea Muzeului Tarii Crisurilor din Oradea, l-am avut alaturi de noi pe domnul director al acestei institutii, si anume Aurel Chiriac. Domnul Cristian Tota, directorul Muzeului Municipal Beius, ne-a fost de asemenea alaturi, impreuna cu domnul Marinel Rosu, reprezentant al Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu National Bihor.

Totodata, printre invitati, s-a numarat si Roxana Trifa, grant-managerul Bursei Talentelor, care este deja un oaspete traditional al scolii noastre.

Le multumim tuturor invitatilor nostri pentru prezenta, dar si publicului, care a fost unul extrem de receptiv si interesat de eveniment.

Reporter: ADRIANA STIUBE

Filmare si procesare video: RAZVAN GRACZIAS si BOGDAN ZSURZS

29101028_1564897493631928_3367520884259553280_n

ADRIANA STIUBE, RAZVAN GRACZIAS si BOGDAN ZSURZS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: