RAMON GAL & VLAD BAN: Pasiune moştenită din tată în fiu

El este George Molnar, elev la Colegiul Economic Partenie Cosma, în clasa a X-a. Acesta practica badminton de performanţă de aproximativ şase ani. A ajuns la performanţă datorită tatălui sau, care s-a implicat pe tot parcursul fiului său în acest sport.

image001

George Molnar

Lui George a inceput sa-i placa badminton-ul de la o varsta destul de frageda. Acest talent a fost mostenit de la tatal sau, el chiar fiind chemat la Jocurile Olimpice.

Antrenamentele lui dureaza in jur de doua ore si au loc de luni pana vineri.

El a castigat numeroase concursuri, unde a fost premiat cu numeroase cupe si diplome.

Acesta a fost locul 1 pe judet si locul 11 national, dar din pacate s-a retras, deoarece a decis ca scoala e pe primul plan.

L-am intrebat pe George daca e nevoie de anumite calitati pentru a fi un jucator de badminton; acesta ne-a spus ca nu ai nevoie de anumite calitati, ci doar sa depui munca si sudoare.

George ne-a mai spus ca in timpul unul meci de badminton senzatiile traite sunt de maxima intensitate, ai face orice ca sa castigi meciul. El a spus ca, atunci cand este prea in urma la scos, iar adversarul conduce, el este mult mai motivat sa castige si nu se lasa demoralizat.

Fiecare sportiv are un idol, asa ca idolul lui George este Viktor Axelsen, care este in momentul de fata locul 1 mondial.

Prin muncă şi devotament am reusit să ajung aici. Îi mulţumesc tatălui meu care m-a susţinut până la capăt”, ne-a zis George.

RAMON GAL, VLAD BAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: