Bruno

Într-o zi de vară, am decis ca următoarea dată când mergem în sat să-l ducem şi pe câinele nostru, Bruno, un pui de Shar-Pei foarte drăguţ. Începea să fie foarte jucăuş, iar eu şi sora mea nu mai aveam timp să-l ducem afară la plimbare.

bruno

Bruno. Sursă foto: arhiva personală Cătălin Todea

Intr-o zi de sambata eu si familia mea ne-am hotarat sa mergem in sat si desigur ca l-am luat si pe Bruno cu noi. Cand am ajuns in sat, Bruno a devenit foarte fericit si nerabdator sa alerge pe camp, dar fiind foarte mic, nu i-am dat voie, deoarece se putea pierde; am decis ca sa-l legam pe Bruno si sa nu il lasam liber prin curte, deoarece atunci cand cineva venea, nu si ar fi dat seama ca Bruno poate scapa.

Dupa ce am mai stat catva timp cu rudele noastre, am decis sa mergem acasa si sa il lasam pe Bruno in sat.

Dupa ceva timp,  ajungand acasa de la scoala, mama mea imi spune ca a primit un telefon de la bunica mea spunand ca Bruno, nemaivazand alte animale in afara de caini si pisici, devenea foarte agitat si incepuse deja incet – incet sa roada gardul din spatele custii sale.

Au mai trecut cateva saptamani, iar eu si familia mea ne-am decis sa mergem in sat, ca sa mai vedem ce face cainele nostru drag, Bruno. Cum am ajuns inaintea usii de la intrare, Bruno a simtit ca am venit si a inceput sa latre si sa sara in sus de bucurie.

Mergand la el sa-l mangai  si sa ma joc cu el, am observat ca la jumatatea catorva scanduri lipsea lemn si parea ca si cum ar fi fost ros de un animal. Imediat mi am dat seama ca Bruno a fost faptasul.

Iar acum, de fiecare data cand merg in sat si vad gardul nou, imi amintesc de Bruno si de isprăvile pe care le-a facut cat timp a fost in sat. (Cătălin, 14 ani)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: