GEORGIANA NEGRU & DENISA MEHESZ: Aliexpress: Cumpără de acasă! Plus VIDEO

Când vine vorba de cumpărături în anul 2018, oamenii pun comoditatea şi preturile mici pe primul loc. O aplicaţie potrivită pentru societatea contemporană este Aliexpress.

Aliexpress este un mall din China care conține mai multe magazine mici de diferite categorii, oferind o gamă larga de bunuri, inclusiv îmbrăcăminte, electronice, produse de design interior, alimente si cosmetice.

De cele mai multe ori, produsele sunt vândute direct din China, iar asta permite achiziționarea produselor la un preț mic.

Aceasta aplicatie a fost creata in aşa fel încât orice categorie umana sa o poata folosi.

Una dintre numeroasele caracteristici care fac ca aceasta aplicatie sa fie diferita fata de restul aplicațiilor de cumpărături online este înlocuirea modului de cautare basic a produselor dorite cu fotografierea acestora.

Aplicația se deschide cu meniul Home, unde sunt prezentate categoriile de produse, branduri, cupoane de cumparaturi si cele mai recente oferte. Odata ce ti-ai ales produsul dorit si deschizi pagina acestuia, gasesti o galerie de poze a produsului din diferite perspective, o descriere, o transformare a pretului din moneda specifica tarii din care comanzi in moneda tarii din care comanzi, iar in final recenziile celor care au comandat ceea ce si-au dorit.

Cu ajutorul „Listei de dorinţe” poti stoca cumparaturile dorite, pentru achizitionarea lor dupa un interval de timp mai indelungat.

Singurul dezavantaj este timpul îndelungat de livrare a produselor catre destinatari, dar dupa parerea noastra, merita aşteptarea, datorita calităţii înalte pe care ne-o ofera.

GEORGIANA NEGRU, DENISA MEHESZ

GEORGIANA NEGRU DENISA MEHESZ

DENISA MEHESZ şi GEORGIANA NEGRU

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: