ALEXANDRA VLAS: De la pasiune la meserie!

Denisa Catai este o tânără în vârstă de 20 ani, studentă la Facultatea de Arte din Oradea şi care a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări legate de pasiunea şi totodată meseria acesteia, cea de make-up artist.

Denisa Catai

Denisa ne spune ca avea aceasta pasiune inca din liceu. La inteebarea „De ce ai ales aceasta meserie si nu alta?”, aceasta ne-a raspuns: „Am ales aceasta meserie deoarece am inceput un curs de baza din pura pasiune si din primele luni am avut cliente, eu neterminand pe atunci cursul, ceea ce m-a determinat sa merg pe acest drum”.

Denisa ne marturiseste: „Sa fii make-up artist este foarte frumos, mai ales cand vezi clientele plecand cu zambetul pe buze”.

Pentru a deveni un make-up artist, trebuie urmate anumite cursuri. Denisa ne spune ca ea a inceput la inceputul anului trecut cursul de baza, ulterior facand si un curs de perfectionare si participand la fel si fel de masterclass-uri, pana in prezent.

Denisa este make-up artist din luna mai 2017 si in prezent lucreaza la salonul Royal, centru de infrumusetare. Aceasta ne-a povestit putin despre salonul in care lucreaza: „Salonul este unul cochet, dotat cu aparate profesionale, conditiile sunt cat se poate de bune, clientii sunt serviti cu cafea, ceai, fursecuri. Colegii mei sunt profesionisti, poate chiar cei mai buni din oras”.

Denisa ne spune ca ii place foarte mult ceea ce face si ar dori sa continue si sa evolueze in acest domeniu.

Cat de complicat este sa realizezi un machiaj? Denisa ne-a raspuns: „Nimic nu este prea complicat atunci cand faci ceea ce iti place”.

Preturile machiajelor difera in functie de cel pe care il alegi, un machiaj fara gene costand 90 de lei iar un machiaj cu gene 140 de lei.

Denisa se vede peste cinci ani o femeie implinita, facand ceea ce ii place cel mai mult si evoluand pe plan profesional.

Denisa spune ca se intelege foarte bine cu clientele sale, mereu incercand sa faca o atmosfera placuta, ca sa se simta bine atunci cand acestea vin la ea la machiaj, pune mereu muzica pe fundal, ca sa scape de monotonie. „Nu e tocmai usor sa lucrezi cu oamenii si mai ales cu femeile, dar mereu m-am descurcat si nu am avut incidente neplacute, am incercat mereu sa obtin un machiaj exact asa cum isi doresc ele si sa plece de la mine multumite”.

Cele care vor să apeleze la Denisa pentru un machiaj o pot găsi pe Facebook: Denisa Catai-Make-up artist sau instagram: denisacatai sau la salonul Royal, care se află pe strada Oneştilor nr. 102.

ALEXANDRA VLAS

ALEXANDRA VLAS

ALEXANDRA VLAS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: