ADRIANA COBE & GEORGIANA PUŞCAŞ: Dezvoltare personală şi experimentarea noului

Alicia Bogdan este o tânără în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul de Arte, la profilul design vestimentar. Pasiunea ei este modelingul, iar mai multe detalii veţi afla chiar de la ea.

alicia02

ALICIA BOGDAN

Alicia ne spune într-un interviu că iubeşte modelingul de când era mică. În prezent nu este la o anumită agenţie, de obicei este contactată de designeri.

Am întrebat-o pe Alicia dacă priveşte modelingul ca pe o meserie de viitor. Aceasta afirmă că nu crede că este o meserie de viitor, ci doar un hobby.

Din punctul ei de vedere, fetele sunt mult mai căutate decât băieţii în modeling, însă nu poată să spună care dintre părţi este mai bine plătită.

Îi plac în egală măsură şedinţele foto, reclamele, prezentările. Pentru Alicia, este uşor să îmbine şcoala cu modelingul, deşi este în ultimul an de liceu, deoarece îşi programează prezentările la sfârşit de săptămână.

Aspectul fizic este cel mai important pentru a deveni model. Un model care nu are un aspect favorabil, nu va ajunge niciodată sus şi nu întelege cum unele fete ajung modele, deşi nu au trăsăturile fizice necesare: „Doar ele ştiu cum au reuşit să ajungă modele, în aceste situaţii”.

Ţelul unui model, ca şi al Aliciei, este să ajungă în  prezentările designerilor de top. Pentru modelul nostru, modelingul reprezintă dezvoltare personală, îmbunătăţirea imaginii şi experimentarea noului.

Beneficiul cel mai mare pe care i l-a adus acest job a fost cunoaşterea unor oameni importanţi în lumea modei.

În final, un sfat pentru cei care sunt la început: „Să aibă multă ambiţie şi să persevereze în tot ceea ce-şi propun.”

ADRIANA COBE, GEORGIANA PUŞCAŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: