EMANUELA BOGDAN: Ghibu în vizită la Facultatea de Ştiinţe Economice

După cum bine ştiţi, în zilele de 23-27 octombrie în liceul nostru a avut loc Şcoala Altfel,  iar în data de 23 octombrie, clasele a XI-a A, a XI-a B, a XI-a D şi a XII-a B, sub coordonarea profesorilor Sandor Lilla, Luminiţa Feşnic, Mihai Vesa şi Florina Dănilă, au făcut o vizită Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea.

02

Cu această ocazie, elevii au descoperit oferta educaţională a Facultăţii de Ştiinţe Economice, dar şi ce înseamnă să fii economist.

Specializările oferite de această facultate sunt în Domeniul Administrarea afacerilor, în Domeniul Contabilitate, în Domeniul Economie şi afaceri internaţionale, în Domeniul Finanţe, în Domeniul Management şi în Domeniul Marketing – fiecare domeniu are una sau două specializări.

Durata studiilor la această facultate este de trei ani, media generală de admitere fiind media generală de la examenul de bacalaureat.

Din partea Facultăţii de Ştiinţe Economice au fost prezenţi prof. univ. dr. Ban Olimpia, conf. univ. dr. Horea Ioana, cercet. dr. Saveanu Tomina şi studenta în anul I Denisa Nicoleta.

După ce le-a fost prezentată oferta educaţională a acestei facultăţi elevilor, la sfârşitul vizitei s-a organizat un concurs la care au participat zece elevi din toate cele patru clase.

Acest concurs a constat în alegerea unui bilet dintr-o cutie de catre fiecare din cei zece elevi participanţi în care era scrisă o întrebare ce avea legătură cu Facultatea de Ştiinţe Economice.

01

Pentru a putea răspunde la acele întrebări elevii au primit încă de la începutul vizitei o borşură în care erau scrise multe lucruri despre această facultate şi pe care elevii trebuiau să o studieze dinainte de a începe concursul.

În final, toţi cei zece au fost premiaţi de către această facultate.

EMANUELA BOGDAN

EMANUELA BOGDAN

EMANUELA BOGDAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: