RUBEN CARȚON & GEORGIANA NEGRU: Ioana este noul preşedinte al Consiliului Elevilor

Luni, 9 octombrie 2017, elevii scolii noastre au avut oportunitatea de a-si alege noul presedinte al Consiliului Elevilor. Candidatii care au participat pentru aceasta funcţie au fost Ioana-Alexandra Vasile si Roxana-Rebeca Băican. Biletele de vot au fost impartite in fiecare clasa de liceu si de gimnaziu, iar in urma votarii, Ioana a iesit invingatoare. Câştigătoarea ne-a impartasit cateva cuvinte despre aceasta experienta.

Completare buletine de vot

Completare buletine de vot

Ioana a fost determinata sa participe la aceasta functie prin aptitudinile de lider pe care le-a dobândit de-a lungul anilor de dans și de o promisiune pe care si-a făcut-o în clasa a IX-a.

Asteptarile ei au fost destul de mari pentru că, fiind majoreta in echipa scolii de şase ani, a ajuns sa fie cunoscuta prin școală și si-a dat tot interesul pentru a reuși să câștige alegerile.

Ea ne-a marturisit ca s-a simtit sustinuta de catre familie si prieteni, dar cateva doamne profesoare i-au dat puteri si au crezut in ea, iar aceasta a reusit : „M-am simtit foarte sustinuta, mai ales de către niște doamne profesoare care au crezut în mine de când le-am zis ce am de gând să fac și încă mă susțin și mă ajuta daca am nevoie”.

Pe drumul spre victorie, Ioana a intampinat cateva greutati. Una din ele a fost raceala grava care a simtit-o in tot corpul in timpul campaniei electorale, când abia mai putea sa vorbeasca, dar, trecand peste aceastea, a reusit.

rezultat vot

Rezultat vot

La intrebarea „Care sunt primele lucruri pe care vrei sa le schimbi la scoala noastra?”, Ioana ne-a raspuns astfel: „În primul rând, vreau să îmbunătățesc relația consiliului cu elevii și cu cei din conducerea școlii.Apoi, as vrea sa implic toți elevii în majoritatea activităților, indiferent că sunt elevi din învățământul primar, gimnazial sau liceal.”

Ioana crede ca dupa un an cu ea ca presedinte elevii vor veni cu mai mult drag la școala, dacă vor avea mai multe activități care să îi intereseze.

ioana vasile

IOANA VASILE

Noul presedinte si-a format deja echipa cu care va incerca sa indeplineasca fiecare obiectiv pe care si l-a propus. Ea ne mai spune ca aceasta echipa este formata din toti membrii Consiliului Elevilor si este sigura ca o vor ajuta si vor face treaba buna impreuna.

In final, Ioana vrea sa transmita câteva cuvinte celor care au votat-o, dar si celorlalţi: „Le mulțumesc tuturor , fără ei nu as fi reușit si promit sa nu ii dezamăgesc și să fac tot ce mi-am propus. Le mulțumesc și celor care nu m-au votat, deoarece știu că nu sunt perfecta și nu îi pot mulțumi pe toți, dar de acum înainte mă voi strădui să mulțumesc cea mai mare parte a elevilor.”

RUBEN CARȚON, GEORGIANA NEGRU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: