MARIUS DUMITER: Mâine e despre Ghibu

Mâine, pe data de 31 octombrie, liceul nostru sărbătorește 22 de ani de la fondare, dar şi ziua decesului patronului nostru spiritual, Onisifor Ghibu.

Pe parcursul zilei de mâine se vor desfășura activități specifice acestei zile speciale, printre care se numără și împodobirea sălii festive cu fotografii printate pe hârtie foto, ce ilustrează viața de zi cu zi în liceul nostru, realizate de către elevi și profesori.

Tot mâine, în pauzele cuprinse între orele 8:50-12:10, elevilor liceului nostru le este permis să se costumeze cât mai înfricoșător, cu ocazia sărbătoririi Halloween-ului, și să efectueze fotografii cu clasa, punându-și în valoare costumațiile. Aceste fotografii se vor trimite ulterior elevului Darius Iova din clasa a X-a A, pe parcursul zilei de mâine, până la ora 23:59, și vor intra automat într-un concurs ai cărui câștigatori vor fi desemnați vineri, 3.11.2017.

De la ora 12:10 elevii vor reveni la vestimentația normală, în uniforma școlară, iar pe parcursul orelor de curs elevii vor ieși din pielea personajelor, vor aborda un comportament decent și nu vor perturba ora.

Pentru informații suplimentare puteți apela la Ioana Vasile din clasa XI-C.

MARIUS DUMITER

MARIUS DUMITER

MARIUS DUMITER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: