ADRIANA ŞTIUBE: Cea mai bună versiune a ta. VIDEO

Salut! Sunt Adriana Ştiube, elevă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea. În luna decembrie a anului trecut am avut șansa de a participa la Bursa Talentelor, cu proiectul Puşi pe treabă.

Sinceră să fiu, la început ideea nu m-a încântat prea tare, deoarece sunt un om căruia nu îi place să vorbească despre el, ci despre alții – în sensul pozitiv, dorind să le evidențiez calitățile și să le arăt cat de speciali sunt.

Ei bine, după cum se spune, socoteala de-acasă, nu se potrivește cu cea din târg și astfel am aflat că proiectul nostru, Puşi pe treabă, se afla printre  cele câștigătoare, la cea mai recentă ediție a Bursei Talentelor. Am fost foarte entuziasmată și acesta a fost momentul în care m-am trezit la realitate, realizând că trebuie să ieși în față, să nu ai o viață banală, ci să ieși din existența cenușie a unui elev, să te provoci pe tine însuți zilnic, să te dezvolți şi să ajungi cea mai bună versiune a ta.

Seara galei a fost una plină de emoții, deoarece toţi ochii era ațintiți asupra mea şi urechile erau ciulite asupra discursului. Momentul în care au început donațiile a fost cel în care am realizat că  munca noastră nu a fost irosită, ca o temă oarecare pe care o primim la școală.

În ceea ce privește mulțumirile, dorim să le mulțumim în mod special domnului Bekesi Csaba, care a avut curiozitatea de a veni din proprie inițiativă să ne cunoască şi care a donat în cadrul galei, domnului Cătălin Popa, deoarece dânsul este cel care ne-a încurajat să optăm pentru cel mai bun instrument pentru studioul nostrum, şi ultima, dar nu cea din urmă, căreia dorim să-i adresăm mulțumiri este Roxana Trifa, care a fost lângă noi de la prima până la ultima secundă.

Totodată, le mulțumim tuturor celor care au donat, au crezut în proiectul nostru și ne-au susținut moral și financiar.

Conform uzanțelor, câștigătorii unei burse nu mai pot participa la o altă gală, dar sunt extrem de fericită că am dus un proiect la capăt, iar de rezultatul său se vor bucura următoarele generații ale Liceului Teoretic Onisifor Ghibu.

Nu vă mulțumiți cu un confort temporar, puneți-vă pe treabă și scoateți la iveală cea mai bună versiune a voastră!

ADRIANA ŞTIUBE

Filmare şi editare: BOGDAN ZSURZS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: