MĂDĂLINA CHIRA: Olimpică, dar ca toți ceilalți

Sebastina Papai, o fată din Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, în clasa a IX-a, a ajuns să participe la o mulțime de olimpiade, obținând la majoritatea rezultate uimitoare! Sebastina a fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări, care nu sunt neapărat legate de școală, ci scot în evidenţă faptul că și ea este un elev ca toți ceilalți, doar că a avut mai multă voință ca să ajungă să fie un elev model.

sebastina

Sebastina Papai. Foto: Gianina Pamfiloiu

REPORTER: Cu ce îți petreci timpul liber?

SEBASTINA: În general, citesc, fac voluntariat la teatru şi Edubiz și până acum m-am gândit să mă apuc de înot. Pot spune că ador să citesc, mă pasionează actoria, chiar dacă nu o practic, sunt încântată de voluntariat, iar în acești patru ani de liceu mi-am propus să particip la cât mai multe acte de voluntariat și la cât mai multe activități extrașcolare.

 

REPORTER: Cum ai putea să te descrii ca prietenă?

SEBASTINA: Ca prietenă pot spune că sunt o persoană devotată, loială, cinstită și pot spune că mă atașez foarte repede de persoanele cu care interacționez.

 

REPORTER: Cum îi vezi pe profesorii din liceul tău ?

SEBASTINA: Profesorii din liceul meu sunt dascălii care m-au format de mică și de la care am deprins toate calitățile și informațiile cu care de astfel mă mândresc azi. Avem unii dintre cei mai buni pedagogi din municipiu, cel puțin aşa zic eu, m-am atașat de dânșii, acesta fiind un motiv pentru care am ales să rămân în acest liceu.

 

REPORTER: Care sunt materiile tale preferate?

SEBASTINA: Cel mai mult mă pasionează Limba franceză, apoi Limba română, Limba engleză, Istoria, dar și Matematică și Biologia.

 

REPORTER: Dacă ai fi profesoară în acest liceu, ai fi mulțumită de elevii tăi?

SEBASTINA: Avem elevi activi în școală și foarte isteți. Consider că generațiile ce vor urma vor avea partea de elevi minunați si inteligenți.

 

REPORTER: Ce le poți transmite colegilor tăi în calitate de prietenă?

SEBASTINA: Colegilor mei le-aș transmite să facă ceea ce le place, să fie mereu ei înșiși și să ii bucure și pe cei din jur cu lucrurile frumoase pe care le fac.

Așadar. Sebastina este o elevă obișnuită, dar care, după cum spuneam, a avut ambiția să participe la olimpiade naționale şi concursuri, aducând profesorilor si ei înşişi mari satisfacții.

a consemnat MĂDĂLINA CHIRA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: