DALIA PANTEA: LOGO Dance în concurs la Praga!

După cum am spus în materialul anterior, am revenit cu noi informaţii despre Clubul LOGO Dance. Doamna  antrenoare Andrada Sala a fost de acord să ne spună mai multe despre noutăţile clubului.

dans.JPG

LOGO Dance are categorii de aproape toate varstele, de la cele micute de 6 ani pana la cele mari de 18 ani.

Grupele formate sunt urmatoarele: incepatoare (6-10 ani), mini (7-9 ani), junioare (10-14 ani) și senioare (14 -18 ani).

Categoriile de dans pe care le practica fetele in incinta Liceului Onisifor Ghibu sunt: majorete, dans modern, contemporan, film and musical, show dance si caracter.

În ceea ce priveste programul grupelor de dans, este urmatorul: luni, marti si joi de la 16.00 la 17.00 au fetele incepatoare, iar cel al grupelor de performanta este luni, miercuri si vineri de la 17.00 la 18.30.

 

Premii şi distincţii

În anul competițional 2016-2017 cele mai importante concursuri pentru noi au fost: Campioane Naționale – junioare majorete Hobby de la Cluj, la categoria show dance – James Bond la Concursul International Viena Open Dance – locul I, tot la acest concurs la categoria film and musical – Tinkerbell – locul I, locul 2 la categoria show dance – the Mask si la Concursul National la categoria majorete star-mini de la Timisoara – locul I.

Ultimul concurs la care au participat, in 21 octombrie, fetele au iesit triumfatoare si multumite de premiile obtinute: Flowers – locul 1 mini dans modern, Tinkerbell – locul 2 mini fantezie coregrafică, The Mask – locul 3 children show dance, Dan Diana mențiune children fantezie coregrafică, James Bond locul 1 junioare show dance și Dream locul 1 junioare contemporan modern.

Cu participarea a zece ţări

Pentru a deveni un membru al echipei LOGO Dance, o fetiță are nevoie doar de pasiune pentru dans, dorința de a se exprima prin dans, perseverenta si de seriozitate. Fetitele doritoare trebuie neapărat sa fie apte pentru a face sport si  dans de performanta.

„La început Logo Dance avea doar o categorie majorete, dar ulterior ne-am lărgit orizonturile și am început sa pregătim și alte stiluri de dans, din dorința de a satisface preferințele fetelor și a putea participa la cât mai multe concursuri naționale și internaționale, nu doar cele specifice majoretelor – ne spune dna Andrada Sala.

Părinții dornici a-si inscrie fetele in LOGO Dance ne pot găsi la sala de sport a liceului nostru, la programul antrenamentelor sau la numerele de telefon 0748 194 191 – Andrada Sala, respectiv 0745 365 585 – Daniela Marinau.

dans feat

Următorul concurs de care ne pregatim este Concursul Internațional Open Dance la Praga pe data de 2-5 noiembrie. La acest concurs vor merge cele trei echipe de performanta, fiecare având câte două coregrafii de prezentat. Este un  concurs pe care îl așteptăm cu mare drag, la care ne-am pregătit intens și speram ca munca noastră sa dea roade, iar rezultatele pe măsura așteptărilor.

Echipa senioarelor vor prezenta un dans contemporan și majorete, junioarele au un film and musical și majorete, iar cele micute un film and musical și majorete, plus un duo la categoria open dance.

Împreună cu noi vor veni și o parte din elevii clasei a II-a ai domnului Româneac Iosif, care pregătesc două momente de dans de societate: un dans standard, respectiv un dans latino”.

Concursul este unul internațional cu zece  ţări participante și peste 1.500 de concurenți.

LOGO Dance, vă ţinem pumnii! Praga, we are coming!

DALIA PANTEA

DALIA PANTEA

DALIA PANTEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: